{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Kuu Kaksikute märgis moodustab harmoonilise aspekti Pluutoga Veevalajas. Päike on Sõnni märgis. Tänane päev võib tu...

  


 

Kuu Kaksikute märgis moodustab harmoonilise aspekti Pluutoga Veevalajas. Päike on Sõnni märgis. Tänane päev võib tulla üsna vastuoluline. Planeedid võivad sulle kaasa tuua peamurdmist tänasesse päeva. Ära hakka meelt heitma, ära lange masendusse, ole tugev ja mõtle sellele, et paremad päevad ei ole enam kaugel. 


Armastus

Lõpeta see muretsemine ja ära kujuta endale nii palju asju ette. Sa mõtled ennast haigeks. Katsu leida oma hingerahu ja sisemine tasakaal tagasi, ära tee endale rohkem haiget. Ja kõik väikesed arusaamatused kaovad iseenesest. Kui sa oled vallaline, ravi oma süda kõigepealt terveks ja ära otsi kedagi, kes lihtsalt asendaks seda inimest, keda sa unustada ei suuda. 

 

 


Töö

Täna ei ole sul ilmselt väga palju tööd. Aga selle asemel, et kella vaadata ja igavust tunda, katsu organiseerida oma tööasju paremini ja sea endale selleks aastaks uued eesmärgid. Ära unusta olla ambitsioonikam. 


Tervis

Katsu täna paremini oma toitumist jälgida ja anna oma organismile puhkust, mida ta vajab. Sa oled end täiesti ära kurnanud. 


Raha

Tänane päev peaks sulle kõikide märkide järgi rahaõnne kaasa tooma, tingimusel, et sa oled ise julgem ja ettevõtlikum. 

 

 

 

Pere

Mõned lahkhelid võivad tekkida pereliikmetega, katsu võtta rahulikult ja ära ärritu. 

 

Suhted

Ära tee kellelegi tahtmatult  oma sõnadega haiget, ära hakka ründama ja ära ole nii kangekaelne ja su suhted tuttavate ning sõpradega peaksid paranema.

 

Väike nõuanne: las aeg teeb oma töö


Kommentaare ei ole