{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Kuu on Kalades ja selle tõttu oled sa pigem heas tujus ja palju optimistlikum, kui tavaliselt. Võib-olla saad sa tänase...


 

 

 Kuu on Kalades ja selle tõttu oled sa pigem heas tujus ja palju optimistlikum, kui tavaliselt. Võib-olla saad sa tänase päeva  jooksul ühe hea uudise. Ära unusta, et Merkuur on konjunktsioonis Uraaniga ja see tähendab, et sulle tehakse sellel nädalal üks tore ettepanek või pakkumine. Marss soovitab sul kiirelt otsustada. 


Armastus

Merkuur tegutseb sinu armastuse sektoris. Merkuur aga aitab parandada omavahelist suhtlemist ja selle tõttu peaks täna kõik hästi minema Kui sa oled vallaline, siis kasuta praegust head perioodi ära, võib-olla kohtud sa just täna selle inimesega, keda sa oled nii kaua oodanud.

 

 


Raha

Tänu Neptuunile naeratab sulle suur rahaõnn täna, kõikide märkide järgi peaks tänane päev sulle raha juurde tooma.


Tervis

Muretsemiseks pole põhjust. Mitte ükski planeet ei tegutse hetkel sinu tervise sektoris. Hoolitse siiski natuke ka oma tervise eest.


Töö

Ära suru oma arvamust iga hinnaga teistele peale ja kuula ära ka see, mida su töökaaslastel öelda on.

 

 


Pere

Sa eelistad praegusel ajal palju rohkem hoolitseda oma lähedaste eest, kui käia väljas. Kodus saad sa oma patareid täis laadida ja tunned ennast hästi.


Suhted

Sõprusel on sinu elus väga tähtis koht, ära unusta seega oma sõpru.


Väike nõuanne: hoidu arusaamatustest ja möödarääkimistest

Kommentaare ei ole