{ads}

HIDE

Viimased

latest

Üks ema koostas nimekirja kingitustest, mida ta ei taha emadepäevaks saada

  foto : unsplash . Jeff Bailey   TikToki platvormi...

 

foto : unsplash . Jeff Bailey

 

TikToki platvormil jagab üks ema videot, kus ta naljatoonil räägib sellest, milliseid kingitusi tema emadepäevaks saada ei taha ja millistest kinkidest ta rõõmu tunneks. 

Milliseid kingitusi emad tegelikult emadepäevaks saada tahaksid? Või küsime parem : milliseid kingitusi nad saada ei taha? TikTok'i platvormil tegi üks Ameerika ema video selle kohta, mida tema ei taha emadepäevaks saada. Emily Vondy ütles, et tema ei taha kingituseks südamekujulist kaelakeed, kirsi ekstraktiga dušigeeli ja kehakreemi komplekti. Oma videos näitab ta ka pilte kingitustest, mida ta saada ei taha, et asi oleks veelgi selgem.

 

 


Seejärel loeb ta ette kõik kingid, mida ta tahaks emadepäevaks saada

 

@thevondyfam If all else fails, access my phone, open my tabs, look at one of the numerous shopping carts I have open and take your pick ❤️ #mothersdaygift #thrillerbooks #walmartfinds ♬ original sound - Emily Vondy

 

"Nüüd ma ütlen, mida ma tahan kingituseks," jätkab ta : "Ma tahan seda rannakotti, kuhu sisse ma võin panna kõik oma asjad ja mille sees on ka külmakott, kuhu ta saab snäkki sisse panna. Rannakoti peal, millest ta räägib, on virsikupildid, see teeb teda tema sõnul õnnelikuks.  

Purgiküünla sobib ka kingituseks, aga ainult kookose-mahagoni küünal sobib selleks, mitte mingi muu. Lisaks sellele on ta nõus kingiks saama ka vanilje-maasika maitselist jooki, mis on väga populaarne Ameerika Ühendriikides. 

Samuti üks hea raamat, mida ta saaks lugeda järgmise kuue või seitsme kuu jooksul.

Kõige lõpuks tahab ta ühte hästi suurt kotti, kuhu ta saaks sisse pugeda ja minna, kuhu ta tahab ilma oma lasteta.

Kommentaare ei ole