{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Päike liigub sellel nädalal sinu märgist edasi Kaksikutesse. Sind on ees ootamas üsna hea nädal, kurtmiseks pole põhjus...


 

 

 Päike liigub sellel nädalal sinu märgist edasi Kaksikutesse. Sind on ees ootamas üsna hea nädal, kurtmiseks pole põhjust.


Töö

Kui sulle miski ei meeldi ja vastukarva näib, siis näitad sa oma vastumeelsust välja. Vaata siiski ette, et sa ei muutuks liiga sallimatuks ja kangekaelseks. Tõenäoliselt ei kannata sa sel nädalal üldse, kui keegi sulle vastu hakkab. Teisipäeval võid sa öelda rohkem, kui vaja, teha rohkem, kui vaja ja nõuda rohkem, kui vaja. Rahul ei ole sa sellest hoolimata ikkagi. Ära muutu liiga uhkeks, ole natuke mõistvam, see tuleks sulle kasuks. Hea on aga see, et Päikese-Jupiteri-Uraani konjunktsioon toob sulle praegusel hetkel head õnne kaasa ja seda just tihti ei juhtu. Seega on kõik võimalused avatud. Raha see just sulle kaasa ei too, aga üks hea uudis peaks sinuni jõudma küll. 


Armastus

Kolmapäeval peaksid sa tundma end hästi. Võib-olla on selle põhjuseks see, et keegi sulle  naeratab või ütleb midagi ilusat. Midagi toredat, mis peaks soojendama su südant, on aga juhtumas. Järgmisel nädalal võib su kaaslane aga sind ärritada. Katsu olla mõistvam ja hoolivam.

Kommentaare ei ole