{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Jupiter lahkub täna sinu märgist, et siseneda Kaksikute märki, seades end sisse sinu raha sektorisse. Tõenäoliselt ennu...


 

 

 Jupiter lahkub täna sinu märgist, et siseneda Kaksikute märki, seades end sisse sinu raha sektorisse. Tõenäoliselt ennustab see sulle head õnne rahaasjades. 


Armastus

Sa hakkad juba natuke väsima oma igapäevasest elust ja paarisuhtest, mis toob sulle viimasel ajal ainult probleeme juurde. Kui sa oled vallaline, siis elad sa nagu homset päeva ei tulekski. 

 

Raha

Ole ettevaatlik ja ära soorita ühtegi kahtlast tehingut. Mõtle enne, kui sa midagi teed ja pea targematega nõu. Paremad ajad ei ole enam kaugel.

 

Tervis

Kiire ja tegevusrohke päev on sind ees ootamas. Sul on kõik vahendid olemas, et viia oma plaane ellu ja teha seda, mida sa oled otsustanud. Ära unusta ainult mõtelda seejuures oma tervise peale. Hoia stressist eemale. 

 

 

 

Töö

Üks lähedane inimene võib ulatada sulle oma abikäe. Võta see vastu, sest see on suurte tegude algus.

 

Pere

Su lähedased võivad tunduda kohati liiga pealetükkivad. Alati on keegi, kellel on abi vaja ühes või teises asjas. Sina suudad kõik probleemid lahendada aga tunned, et su karikas hakkab täis saama. 

 

Suhted

Üksluisuse üle sul kurta pole vaja. Sa leiad aega oma kiire elu juures ka oma sõpradele.

 

Väike nõuanne: ära lase endale liiga teha



Kommentaare ei ole