{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

    Kuu Vähi märgis moodustab pingelise aspekti Marsiga Jääras. Väga hea päev on sind ees ootamas. Täna võid sa osuta...

 


 

Kuu Vähi märgis moodustab pingelise aspekti Marsiga Jääras. Väga hea päev on sind ees ootamas. Täna võid sa osutada kellelegi väga suure teene. Kõik läheb hästi. Vaata ainult ette, et sa iseendaga vastuollu ei lähe. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis ei kiirusta sa armastuse leidmisega. Sest sa oled oma praeguse eluga üsna rahul ja pole isegi kindel, kas sa tahad lasta kedagi teist oma ellu. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis peaksid sa samuti rahul olema sellega, et sa ei ole üksi.


Töö

Praegusel hetkel vaevab sind suur motivatsioonipuudus. Sa ei näe endal tulevikku seal, kus sa praegu töötad. Sa igatsed millegi muu järele ja tahaksid uusi väljakutseid. Sul on raske end rahulikuks sundida ja sa ei oska enam isegi väikestest asjadest rõõmu tunda. 

 

 


Tervis

Sa oled end viimasel ajal täiesti ära kurnanud ja vajad kiiremas korras puhkust. Katsu toituda tervislikumalt ja mõtelda ainult häid mõtteid. ära piina ennast sellega, et sa mõtled endale probleeme juurde.


Raha

Ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu raha sektorit ja selle tõttu ei tohiks vähemalt selles valdkonnas probleeme tekkida. 

 

Väike nõuanne: ela oma elu


Kommentaare ei ole