{ads}

HIDE

Viimased

latest

Siiami kaksik Abby Hensel on abiellunud! (Video)

  Siiami kaksikutest Abby ja Brittany Hendel'ist räägiti palju Ameerikas 90ndatel aastatel. Ãœks kaksikutest leidis oma elu arma...

 Siiami kaksikutest Abby ja Brittany Hendel'ist räägiti palju Ameerikas 90ndatel aastatel. Ãœks kaksikutest leidis oma elu armastuse. 


foto : unsplash


Tegemist on infoga, mida hoiti saladuse katte all kuni selle aastani. Abby Hensel kohtus oma elu armastuse Joshiga, kellega ta abiellus 2021. aastal. Nad elavad õnnelikult Minnesotas, kust nad mõlemad pärit on. Tänaseks päevaks on Abby ja Brittany 34-aastased ja annavad matemaatikatunde. 

Daily Mail' jagas videot pulmapeost, kus võib näha õdesid tantsimas Joshiga. Värske abielumees suudleb õrnalt oma kaasat. 

 

 


"Täiesti võimalik, et ühel päeval nad jäävad rasedaks."

Edasi jääb üle ainult oodata, kas noorpaar loob ka pere. Dokumentaalfilmis, mis tehti Abby ja Brittany Hendel'ist siis, kui õed olid alles teismelised, tunnistas nende ema, et tüdrukud soovivad tulevikus ka lapsi saada. "See on täiesti võimalik, et nad võivad jääda rasedaks ja isegi loomulikul teel.", ütles nende ema.  

 

 

Kui Abby ja Brittanyl ongi soov lapsi saada, siis võimalus, et see juhtuks, on imeväike. Kui õed sündisid 7. märtsil 1990. aastal, ei olnud neil arstide sõnul mingit ellujäämise lootust. 

Ent imekombel jäid tüdrukud ellu ja on isegi jõudnud üllatada terviseteadlasi. Abby kontrollib paremat poolt, Brittany aga vasakut kehapoolt. Aastate jooksul on nad õppinud sünkroniseerima oma liigutusi ja teevad kõike koos: nad oskavad mängida klaverit ja harrastavad erinavaid spordialasid.

Kommentaare ei ole