{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjused, miks mehe tunded võivad kaduda (valus tõde)

 Mehed ei hakka keerutama...    

 Mehed ei hakka keerutama...

 


 

Armastuse eest tuleb hoolitseda, et see püsiks ja kestaks. Ka aastate möödudes tuleb näidata oma kaaslasele, et sa temast hoolid, olla tema ja tema soovide vastu tähelepanelik. Kuulata, mida ta räägib. Vastasel korral võite te hakata teineteisest eemalduma ja sellega kustub kirg, mis teie vahel alguses oli. Seksoloog ja suhteterapeut Tracey Cox avaldas  DailyMail'i veergudel, millega seletavad tema konsultatsioonile tulnud mehed oma tunnete kadumist naise vastu. Ta esitas oma patsientidele järgmise küsimuse : "Kas te võite öelda, millisel hetkel täpselt kadus iha partneri vastu? "

Põhjused, mis välja toodi, olid järgmised.

 

 

  • "Kui naine lasi ennast käest ära ja läks paksuks, kadus kogu iha tema järele. Ta läks nii paksuks, et ma ei tahtnud teda enam üldse."
  • "Kui ma sain aru, et talle ei meeldi mu meheau."
  • "Kui ta ei hoolitsenud enam üldse enda eest. Mul oli ilus ja seksikas naine, aga nii, kui ta sai 40, hakkas ta kandma lohvakaid riideid, lõikas juuksed lühikeseks ja lõpetas enda meikimise. Ma ei tundnud just uhkust tema üle, kui me väljas käisime. Ma ei näinud teda enam sama pilgu läbi."
  • "Kui ta hakkas näägutama. Ta leidis ikka põhjuse, et mulle halvasti öelda ja mind alandada, eriti siis, kui me omavahel olime. "
  • "Kui seks muutus igavaks. Alguses oli meil väga põnev, igasugused mängud... Aja jooksul naine muutus ja kõik, mis oli põnev, kadus."
  • "Siis, kui me koera võtsime. Koer magab meie voodis ja mina nii ei saa. See pole enam üldse see, mis enne."

 

Seksoloogi sõnul on normaalne, kui mingil ajal ei ole enam iha nii suur, kui varem. Ent tähtis on hoida ikkagi omavahelist ühendust läbi puudutuste, kallistuste, hellade sõnade, musi tegemise... Samuti võib alati rääkida taktitundeliselt sellest, millest peab rääkima, et see ei hakkaks suhet rikkuma. Samuti on tähtis veeta kvaliteetaega koos.


Kommentaare ei ole