{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis tähendab, et sa oled väsinud, ise sa ju tahtsid endale lapsi!?! Sa ei tohi öelda, et sa oled väsinud!

     Ei tohi öelda, et sa oled väsinud, kurnatud, enesega läbi, sest ise sa ju tahtsid endale lapsi, kui sa ei tahtnud, miks...


 

 

 Ei tohi öelda, et sa oled väsinud, kurnatud, enesega läbi, sest ise sa ju tahtsid endale lapsi, kui sa ei tahtnud, miks sul siis on lapsed? 

Ei tohi öelda, et sul on raske, sest alati on keegi, kellel on veelgi raskem. Lõppude lõpuks, kas sa üldse ei oska hinnata ja rõõmu tunda sellest, mis sul on? Mida sa hädaldad kogu aeg. 

Miks sa nii väsinud välja näed? Kas sa üldse enda eest enam ei hoolitse? Sa oled ennast täiesti käest ära lasknud. Millal sa viimati peeglisse vaatasid? Vaata, millised tumedad silmaümbrused sul on. Kui kahvatu sa välja näed, millal sa viimati päikest nägid? Sa ajad inimestele hirmu nahka. Ära siis imesta, kui su mees hakkab teisi naisi vaatama. Eriti, kui sa kodus veel näägutad ka.

 

 

Ei tohi öelda, et sa oled tööle tagasi läinud, sest kuidas sa oma laste peale ei mõtle ja miks sa selline rongaema oled ja mõtled ainult oma karjääri peale. 

Ei tohi öelda, et sa oled kodune ema, sest kuidas sa nii laisk oled, kas sa tuleviku peale üldse ei mõtle, millist eeskuju sa oma lastele näitad? 

Ei tohi öelda, et sa elad abirahadest ja säästudest. Mingi probleemidega pere või? 

Ei tohi öelda, et sa tahaksid mõnikord, et sul oleks natuke rohkem aega iseendale. Ja kui sa ütled endale, siis sa ju ei ole üksi, mis jutt see on? Su mees ju hoolitseb laste eest, viib neid kinno ja huviringidesse. Sul on hea mees ju. Sina tahaksid, et sa saaksid lugeda raamatut rahulikult kodus, mis oleks korras ja ilma, et keegi tuleks sind iga hetke tagant segama, sest sa oled ainuke, kes teab, kus kõik asjad asuvad. 

Aga ei, seda sa ei tohi öelda. 


Kommentaare ei ole