{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millistel põhjustel mees hakkab kõrvale vaatama?

foto : unsplash / Christopher Lemercier      Põhjused, miks...

foto : unsplash / Christopher Lemercier

 

 

 Põhjused, miks mees võtab armukese, on samad, kui siis, kui naine võtab endale armukese. Ainus erinevus nende kahe vahel on võib-olla see, kuidas nad ise ennast seejuures tunnevad ja kuidas see mõjutab pereelu. Kas see on lihtsalt juhusuhe, mis enam kunagi ei kordu? Kas tegemist on kõrvalsuhtega?  Kas see on suur armastus ja uue suhte algus? 

Alustades suhet lubame me endale, et jääme oma partnerile truuks. Ent miks siis on vaja armukest? Millistel põhjustel mees hakkab kõrvale vaatama? 


Mees läheb otsima seda, mida ta oma suhtest ei saa

Kui mees võtab armukese, läheb ta otsima seda, mida ta oma suhtes ei ole või seda, mida ta enam oma suhtest ei saa. Üldiselt on sellisel puhul suhtes probleeme, konfliktidest ei räägita ja suhe on ise muutunud. Seks on üks peamistest põhjustest, miks mees läheb mujale vaatama, sest mees otsib nii kvaliteeti, kui kvantiteeti. Armukeseda võib mees teha seda, mida ta tahab ja isegi rohkem, kui oma naisega. 

Mees võib võtta ka armukese, kui ta usub, et ta naine "petab nende suhet" sellega, et ta ei taha enam seksi iga päev ja on muutunud eemalolevaks. Tavaliselt just nendel põhjustel mees lähebki mujale vaatama. 

 

 

Mees võib võtta endale ka armukese selleks, et lihtsalt kindel olla, et ta ikka veel on mees, keda naised vaatavad. Et ta naistele meeldib. Mees võib võtta armukese selleks, et oma partnerile kätte maksta, otsides mujalt tunnustust, mõistmist, hoolivust, arusaamist, heakskiitu, imetlust... kõike seda, mida ta oma naise suust enam ei kuule. 

Üldiselt läheb mees otsima midagi positiivsemat, kui see, mida ta naine talle annab, sest armuke kiidab, imetleb, vajab ja toetab teda, kui meest. Ütleb talle, et ta on ilus, edukas, tore, julge, asjalik, töökas...

 

 

Seega mees otsib võimalust tulla oma igapäevasest ja platoonilisest suhtest välja, et leida teistsugust suhet. Suhet, mis tugineb naudingutel, võrgutamisel, flirtimisel ja seksil. Eriti põnevaks muudab see asjaolu, et tegemist on keelatud viljaga ja armukesest ei tohi keegi teada saada. Selline truudusetus võib aset leida ükskõik millisel elu perioodil ent on alati märgiks sellest, et suhe naisega on väsinud või muutunud.

Kommentaare ei ole