{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks naine hakkab mujale vaatama? Sest oma mees ei kallista piisavalt

  foto : unsplash / Anastasia Skylar   Mitmed uuringud on n...

 

foto : unsplash / Anastasia Skylar

 

Mitmed uuringud on näidanud, et naine otsib mujalt seda, mida ta kodunt ei saa : hellust, hoolivust, õrnust ja armastust. 

 

Naine vajab kallistusi

Suhe inimesega, kes hoolib ja mõistab ning julgeb kallistada, aitab maandada stressi ja masendust ning tekitab turvatunde, mida naised vajavad. 

Kui suhtes pole enam hingelist lähedust, hoolivust ja õrnust, võib see viia naise otsima mujalt seda, mida ta oma mehelt ei saa. 

Tihti mõõdetakse head suhet selle järgi, kui regulaarselt on seal seksi, ent tegelikult, kui kaovad hetked, mis näitavad armastust, hoolivust ja tuge, on see sama hea näitaja selle kohta, millises seisus suhe on. Kõik need väikesed žestid, mis ei piirne üksnes seksiga, on tähtsad suhte intiimsuse hoidmiseks. Nende paaride omavaheline suhe, kes suudavad välja näidata oma tundeid ja kallistavad rohkem, on palju parem. 

 

 

 

 Naisel on unistused

Kui suhte alguse kirg ja põnevus on vaibunud, saab kaaslasest inimene, keda sa tunned sama hästi, kui iseennast. Koos sellega vaibub ka voodielu, sest see ei paku enam nii palju põnevust ja muutub mõnikord isegi igavaks. Naised aga on harjunud unistama. Unistama armukesest, kes tooks tagasi liblikad kõhtu. 


Naine tahab tunda end naisena

Kui suhtes on liiga palju rutiini, kannatab selle all kõige rohkem voodielu. Ometi tahab ka naine tunda end ihaldatuna. Armuke oskaks hoolitseda naise eest just nii nagu naine seda tahab, täites iga tema viimasegi soovi. Armuke oskaks sosistada kõrva sõnu, mida naine kuulda tahab ja vaadata naist imetlust täis pilguga. Naisele meeldib kurameerida uue mehega. See muudab naist enesekindlamaks ja paneb naist tundma end naisena, mitte ainult ema ja elukaaslasena. 

 

 


Kas armukese kõrval saab naine õnnelikuks? 

Sellel hetkel võib naine tunda seda, et tema suurimadki soovid on täidetud. Kui aga kirehoog on möödas ja armuke ära läinud, kui naine läheb tagasi oma igapäevase elu juurde, peab ta toime tulema vastuoluliste tunnetega, mis sõltuvad suurel määral tema iseloomust. Ta võib tunda süümepiinu ja kahetsust. 

Teised aga tunnevad, et see oli just see, mida nad sel hetkel vajasid.

Kolmandad ei suuda uut kohtumist ära oodata, et olla taas oma kallima käte vahel. 

Kui armuke võib naise sellel hetkel õnnelikuks teha, siis tavaliselt see õnn ei jää kauaks kestma. 

 

 


Kas truudusetus võib aidata suhet päästa? 

On naisi, kes kinnitavad, et tänu armukesele on nad õnnelikud ja rahul oma eluga ega otsigi midagi muud. Nad ei taha oma mehest lahku minna vaid leiavad, et just see päästiski nende suhte. 

On ka teisi näiteid. Kui oma mees on näiteks teada saanud sellest, et naine petab ega suuda selle teadmisega leppida, sellisel puhul läheb paar lahku. 

Kuidas ka ei ole, enne, kui naine hakkab unistama kellestki teisest, peaks ta mõtlema selle peale, kas on õnnelik oma paarisuhtes. Kui see nii on, siis miks ta ei küsi oma mehelt seda, mida armukeselt otsib? Kui ta aga ei ole õnnelik, siis võiks mehega rääkimine aidata, sest ilma suhtlemiseta ei toimi ükski suhe. Rääkimine aitab aga aru saada, mis on valesti ja seejärel võtta midagi ette, mis aitaks olukorda parandada ja saada koos õnnelikuks ilma, et selleks oleks vaja armukest. 

Mõnikord aga ei ole suhtel tulevikku ja sellisel puhul on parem lahku minna. 

Teised jälle otsustavad jääda kokku laste pärast ning võtta armukese, kes aitaks neil unustada oma õnnetut elu.



Kommentaare ei ole