{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis viitavad sellele, et suhe on karile jooksnud

foto   unsplash / Kate Williams      Kõik inimesed loodavad...

foto   unsplash / Kate Williams

 

 

 Kõik inimesed loodavad, et nende armastus jääb kestma ja suhe püsib kuni aegade lõpuni. Alati see aga nii ei lähe. Hoolimata kõikidest pingutustest lõppevad mõned suhted paratamatult. Näiteks siis, kui inimestel on erinevad eesmärgid ja sihid, mis ei sobi enam omavahel kokku või kui vajadused ja soovid ei ole enam rahuldatud. 

Arusaamine, et suhe on läbi saamas, võib teinekord aidata seda suhet veel päästa, kui õigel ajal midagi ette võtta. Millised märgid viitavad sellele, et suhe on läbi saamas? 


1. Paralleelsed elud

See, et te elate sama katuse all, ei tähenda alati, et teie vahel on emotsionaalne ühendus. Paljud inimesed, kes elavad kellegagi koos, tunnevad, et nad on nagu kaasüürilised, elades koos inimesega, kellega neil pole enam midagi ühist. Nende hinges ja südames valitseb tühjus. 


2. Põlgus

Põlgus, mida väljendatakse kõige sagedamini läbi pilkamiste, narrimiste, silmade pööritamise ja alavääristavate märkuste tegemise, on samuti märk sellest, et suhe on karile jõudmas. Selline käitumine loob toksilise õhkkonna ja nii, et üks partneritest tunneb end kogu aeg alandatu ja solvatuna. 

 

 


3. Erinevad eesmärgid

Kui partneritel on erinev elurütm ja erinevad eesmärgid (karjäär, huvialad või eneseareng), võib ka see tekitada lõhe. 


4. Usalduse puudus

Usaldus on iga suhte alus. Usalduse probleemid võivad väljenduda läbi armukadeduse, manipuleerimise või truudusetuse, muutes suhte ebaturvaliseks ja ebakindlaks. 


5. Iseseisvuse puudus

Kui inimene ei oska üldse enam üksi olla, sõltub ta liiga palju oma kaaslasest. Selline käitumine võib olla seotud vanade traumadega.

 

 


6. Suhtlemisprobleemid

Normaalne suhtlemine ei ole üksnes lihtne kuulamine. Liiga jonnakalt ja kangekaelselt oma seisukohtast kinni hoidmine või suutmatus rääkida normaalselt pingelistel hetkedel võivad suhet ajapikku hakata lõhkuma, tekitades suuremaid probleeme. 


7. Pingutuste puudumine

Üks suhe nõuab kahepoolseid pingutusi. Pingutuste puudused aga - eriti olulistel hetkedel - näitavad, et suhe ei pea kaua vastu.

Kommentaare ei ole