{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas teie viskate oma lapse mänguasju vihahoos rõdult alla? Üks kurnatud ema jagas videod sellest, kuidas ta viskas välja mänguasja, mille pärast tema lapsed kogu aeg tülitsesid

     TikToki platvormil jagas üks ema videod sellest, kuidas ta viskas rõdult alla mänguasja, mille pärast tema pojad kogu a...

 


 

 TikToki platvormil jagas üks ema videod sellest, kuidas ta viskas rõdult alla mänguasja, mille pärast tema pojad kogu aeg kaklesid. 

Ehkki me armastame oma lapsi kogu südamest, tuleb meil kõigil ette hetki, kui me oleme lihtsalt väsinud ja selle tõttu ka palju närvilisemad. Nii nagu on näha ka sellest videost, mis postitati TikToki platvormile. Tegemist on noore emaga, kellel ilmselgelt sai villand sellest, et tema lapsed kogu aeg ühe ja sama mänguasja pärast kaklevad. Ta otsustas anda õppetunni oma lastele. Video on saanud juba üle 8 miljoni vaatamise. Video ise on lühike, kestab kõigest 5 sekundit ja filmitud kodu järelvalve kaameraga. Video pealt on näha kuidas ema, kes tuleb rõdule ja viskab sealt alla lastele mõeldud sinise pedaalidega auto. Pannes hääle peale on võimalik kuulda ka lapse nuttu tagaplaanil.  

 

 

 

@ashleynorfleet Don’t come at me. The toy doesnt even work anymore and the kid in the background is crying because his big brother pushed him off of it for the 15th time! Can anyone else relate?😂#fyppppppppppppppppppppppp #momlife #momofboys #gottalovethem ♬ original sound - Ashley Knotts


"Milline ema! "

Videot postitades ei olnud Ashley'l õrna aimugi, et tema video nii populaarseks saab. Ta ise ütleb selgituseks nii : "Lapsed kaklevad kogu aeg sama mänguasja pärast ehkki neil mõlemal on oma. Kui lapsed kaklevad sama mänguasja pärast, tuleb võtta probleem ja leida võimalus, kuidas sellest vabaneda".  

 

 

Kommenteerijad kiitsid ema käitumise heaks, Ashley Knotts oli teadlik, et kõik ei pruugi tema teguviisi heaks kiita ja sellepärast lisas ta oma video alla järgmise lause : "Ärge tulge mind kritiseerima! Mänguasi oli nagunii katki ja laps tagaplaanil nutab sellepärast, et ta vend tõukas teda 15. korda."

Kommenteerijad aga tunnistavad ka ise, et see kurnatud ema niigi kontrollis ennast hästi, sest auto asemel oleks ta võinud ju lapse alla visata, mis oleks olnud veelgi hullem! Milline ema!"

Kommentaare ei ole