{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

    Päike siseneb sellel nädalal Kaksikute märki. Armastuse ingel on sellel nädalal aga suur Kaljukitsede sõber, hoides nend...

 


 

Päike siseneb sellel nädalal Kaksikute märki. Armastuse ingel on sellel nädalal aga suur Kaljukitsede sõber, hoides nende lähedusse.


Eraelu ja tööasjad

Sellel nädalal võid sa olla veelgi tähelepanelikum, hoolikam, täpsem ja õiglasem oma järelduste tegemisel. Kui sa arvad, et sa vajad veel natuke aega mõtlemiseks, siis ilmselt on sul õigus. Nädala alguses võid sa olla närvilisem ja ärrituda rohkem. Marss Jääras avaldab sulle survet hetkel ja võib sind endast välja ajada. Õnneks neljapäeval peaksid kõik probleemid kaduma ja sa leiad oma meelerahu jälle tagasi. Merkuur Sõnni märgis aitab sul võtta asju rahulikumalt. Mis puutub rahaasjadesse, siis tundub, et sul on tuul purjedes ja hea õnn naeratab sulle sellel nädalal. 


Armastus

Kõik planeedid toovad sulle head õnne selle nädalal ja tundub, et kõik läheb nii hästi, kui võimalik. Vähemalt kõikide märkide järgi tundub, et sa peaksid tundma ennast sellel nädalal paremini, kui kunagi varem. Ilusad ja meeldejäävad hetked on sind ees ootamas, tänu millele sa võid endale öelda järgmise nädala lõpus, et su elu on tegelikult ilus.

Kommentaare ei ole