{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Kuu Vähi märgis moodustab pingelise aspekti Marsiga Jääras. Sa ei saa kõike teiste eest ära teha. Lase inimestel oma elu ...


 

 

 Kuu Vähi märgis moodustab pingelise aspekti Marsiga Jääras. Sa ei saa kõike teiste eest ära teha. Lase inimestel oma elu elada. Mõnikord on nii, et kui sa soovid liiga palju teisi aidata, võid sa hea asemel hoopis halba teha, sest raske on teada, kust maalt läheb piir. Tänase päev jooksul võid sa tunda ka suuremat motivatsioonipuudust. Kui see peaks nii olema siis ära muretse, see on planeetide tõttu. Jupiter on sinu märgis, muutes sind emotsionaalsemaks. Ära reageeri üle.


Armastus

Hea oleks, kui sa võtaksid tõesti aega, et olla oma kaaslasega rohkem koos. Millal sa viimati tundsid huvi selle vastu, mida tema soovib ja tahab? Millised on tema unistused? Ja kui rahul tema oma praeguse eluga on? Kui sa oled vallaline, siis ära otsi välist hiilgust, sest kõik, mis särab, ei ole veel kullast.


Töö

Hoia oma suhteid töökaaslastega ja ära tee midagi, mida teised võiksid valesti tõlgendada. Paljud tunnevad praegusel hetkel väsimust.

 

 


Tervis

Kuu mõju on hea aga sina oled siiski väsinud ja emotsionaalsem. Hoia oma vaimset tervist ja lae oma patareid täis tehes midagi, mis sulle meeldib.


Raha

Hooletus ees, õnnetus taga. Ära tee midagi, mida sa võid hiljem kahetseda. Mida vähem sa kulutad, seda parem.

 

 

Väike nõuanne: ära dramatiseeri üle




Kommentaare ei ole