{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    Päike on viimast päeva Sõnni märgis ja siseneb homme sinu märki, sellega algab ametlikult Kaksikute aeg. Sa tahad midagi uut, sa tah...


 

 

Päike on viimast päeva Sõnni märgis ja siseneb homme sinu märki, sellega algab ametlikult Kaksikute aeg. Sa tahad midagi uut, sa tahad vaheldust, sa tahad uusi väljakutseid. Aga seda kõike saad sa alles siis, kui sa vabastad end ühest olukorrast, inimesest või töökohustusest, mis ei lase sul rahulikult elada. Tee õige otsus. 


Armastus

Tänane päev peaks tulema sinu jaoks üsna hea ja rahulik. Jupiter sinu armastuse sektoris toob sulle õnne. Tõenäoliselt toob tänane päev kaasa meeldejäävaid hetki. Kui sa oled aga vallaline, võid sa täna kohtuda inimesega, kelle pärast sa kaotad oma aru ja jätad tööasjad hooletusse. 


Töö

Praegune periood ei ole kõige parem, võib-olla on sulle hakanud tunduma, et su töökaaslased võivad mõnikord olla eriti ebameeldivad. Mõned raskused võivad tekkida. Töö juures valitseb pingeline õhkkond. 

 

 


Tervis

Ära mängi jaanalindu. Kui kaua sa veel mõtled oma tervisega mängida? Sa tead väga hästi, et maiustused ja rasvane toit ei tee su tervisele head ja ei aita ka stressi maandada nagu sa seda salamisi loodad. Leia teisi võimalusi, kuidas pingeid maandada, tee näiteks sporti.


Raha

Planeetide mõju sinu rahaasjadele on üldiselt hea, muretsemiseks pole põhjust. 

 

Väike nõuanne: hirmud kaovad, kui sa hakkad tegutsema







Kommentaare ei ole