{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Päike siseneb sellel nädalal Kaksikute märki.  Eraelu ja tööasjad Kiire nädal on sind ees ootamas, vaata, et sa liiga pal...


 

 

 Päike siseneb sellel nädalal Kaksikute märki. 


Eraelu ja tööasjad

Kiire nädal on sind ees ootamas, vaata, et sa liiga palju tormama ei hakka. Ja vaata ette, millises tujus sa oled, ära hakka teisi asjatult ründama ega süüdistama. Kõikide märkide järgi tundub, et kui sa oled endale midagi pähe võtnud, tahad sa seda kohe saada nüüd ja praegu ning tegutsed kinnisilmi, mõtlemata sugugi nende peale, kes su teele ette jäävad. Nädala lõpus pead sa ühe tähtsa otsuse vastu võtma,  see võib viia sind aga endast välja ja selle tõttu võid sa teha ükskõik mida. Ilmselt ei tule see nädal just selline nagu sina seda tahaksid. Tuleta endale meelde samuti, et rääkimine hõbe - vaikimine kuld. Hoia oma suhteid teistega, sa ei pea teisi kogu aeg ümber kasvatama ega ümber veenma. Kõik arusaamatused teevad su meele mõrudaks. Kui sa tõesti tahad, et viimane sõna jääks sulle, siis ära unusta, et see võib sulle endale kalliks maksma minna, seega jälgi hoolega, mida sa ütled. 

 

 


Armastus

See nädal võib kõike kaasa tuua. Ilmselt ootad sa teiselt liiga palju ja hakkad oma tahtmist läbi suruma. Katsu olla tagasihoidlikum ja ära avalda teisele liiga palju survet. Ära muutu liiga nõudlikuks. Ilmselt ei ole sa sellel nädalal kõige rahumeelsem ega leplikum, võib ka juhtuda, et sa tõstatad päevakorda teemad, mis võivad sind kaaslasega tülli ajada, tekitades paksu pahandust.

Kommentaare ei ole