{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Päike on Sõnni märgis, Kuu on Neitsis. Kuu on vastasseisus Saturniga, selle tõttu võid sa tunda suuremat segadust täna....

 


 

 Päike on Sõnni märgis, Kuu on Neitsis. Kuu on vastasseisus Saturniga, selle tõttu võid sa tunda suuremat segadust täna. Võib-olla ei tea sa enam ise ka, mida sa õieti tahad. 


Armastus

Oled sa siis juba kellegagi koos või vallaline, sinu elus on algamas hea periood. Hea ja rahulik. Sulle see sobib, sest pidev vaidlemine ja võimuvõitlus ei istu sulle. Kui sa oled vallaline, siis võib suur armastus tulla su ellu ilma ette hoiatamata. 


Töö

Päike ja Saturn mõjutavad täna sinu töö sektorit ja aitavad sul oma plaane ellu viia. Ole ambitsioonikam ja ettevõtlikum. Kõik läheb hästi.

 

 


Tervis

Kõik need, kellel on olnud viimasel ajal probleeme tervisega, peaksid nüüd kergemini hingama ja saama energiat juurde, sest planeedid muudavad su tervist iga päevaga tugevamaks ja paremaks. 


Raha

Saturn on sinu raha sektoris tegutsemas ja selle tõttu tuleks sul praegu olla kokkuhoidlikum ning mõtelda rohkem tuleviku peale. 

 

 


Pere

Suhe pereliikmetega peaks olema väga hea ja rahulik. Vaata ainult ette, et sa ei muutuks ise liiga autoritaarseks.


Suhted

Ära muutu liiga agressiivseks, sa ei saa veeta kogu oma elu teistega vaieldes asjade pärast, mis pole seda väärt. Kasuta oma liigset energiat ära millegi positiivsema jaoks.


Väike nõuanne: otsi hingerahu

Kommentaare ei ole