{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

    Päike on viimast päeva Sõnni märgis, et siseneda homme Kaksikute märki.  Armastus Uraan tekitab sinus suurema...

 


 

Päike on viimast päeva Sõnni märgis, et siseneda homme Kaksikute märki. 


Armastus

Uraan tekitab sinus suurema soovi vabaduse järele, sa tahad teha seda, mille järgi süda igatseb ja oled rahul oma eluga, kui sa peaksid vallaline olema. Kui sa oled aga kellegagi koos, siis katsu leida natukenegi aega oma kaaslase jaoks ja ära pea ennast maailma nabaks.


Töö

Sa tahad vaheldust ja igatsed uute väljakutsete järgi. Sa oled väsinud sellest igapäevasest rutiinist ja tahad midagi oma elus muuta, leida näiteks mõni parem töökoht. Kes otsib, see leiab. Kes ei otsi, peab leppima sellega, mis tal on. Mõned erimeelsused ja lahkarvamused kolleegidega võivad tekkida. 

 

 


Tervis

Tänane päev ei alga just kõige paremini ja selle tõttu võid sa olla halvas tujus. Ära riku tervet oma päeva sellega ära, katsu näha rohkem head, kui halba. Võta ka aega iseenda jaoks, piisab ka paarist minutist päevas, et hoida oma närve. Sa vajad praegusel hetkel rohkem rahu ja vaikust, muidu lähed sa närviliseks ja oled halvas tujus. Seega jäta seltskondlikud üritused ja koosviibimised mõneks teiseks korraks. 


Raha

Sa oled nagu kits kahe heinakuhja vahel: ühelt poolt sa tahaksid kokku hoida, teiselt poolt oma lähedastele rõõmu valmistada.  Kuidas ka ei ole, kõikide märkide järgi tundub, et sul on praegusel hetkel väga head väljavaated. Aga sina ise oled oma õnne sepp, seega ole ettevõtlikum ja ära maga häid võimalusi maha. 

 

Väike nõuanne: ole taktitundelisem ja ära ütle kõike välja, mida sa mõtled



Kommentaare ei ole