{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Kuu on Kalade märgis ja selle tõttu on sul pea pilvedes. Sa kujutad endale igasuguseid asju ette, mida pole isegi olema...


 

 

 Kuu on Kalade märgis ja selle tõttu on sul pea pilvedes. Sa kujutad endale igasuguseid asju ette, mida pole isegi olemas või hakkad uskuma tunnetesse, mis on kadunud. Katsu siiski jääda maa peale. Päike on Kaksikutes.


Armastus

Mis puutub armastusse, siis oled sa kärsitu ja tuline oma loomuselt ja tahad kõike kohe saada ega malda oodata. Katsu olla aga natukene mõistlikum oma kaaslase suhtes ja ära muutu liiga nõudlikuks tema vastu. Kui sa oled vallaline, siis vaatab  sind ent ei julge sulle läheneda.

 

 

 

Raha

Sa oled suur kulutaja, sa tead seda väga hästi ja ilmselt raha tõttu saavad paljud lahkhelid sinu ja su lähedaste vahel alguse. Aga kuna sa katsud kõigi vastu nii hea olla, kui võimalik, andestatakse sulle ruttu.

 

Tervis

Oma tervise pärast ei ole sul küll muretseda vaja. Marss ja Merkuur on sinu tervise sektoris ja selle tõttu peaksid sa lausa pakatama energiast.

 

Töö

Katsu hoida madalat profiili praegusel hetkel töö juures. Varsti avanevad head võimalused ja siis võid sa oma tiivad välja sirutada ja näidata, milleks sa võimeline oled.

 

 

 

Pere

Suhe lähedastega peaks olema hea ja rahulik. Planeetide seis on väga hea sinu pere sektoris ja see tähendab, et ühtegi probleemi ei tohiks ette tulla.

 

Suhted

Ole ettevõtlikum ja julgem ning otsi ka ise võimalusi, kuidas inimestega kohtuda.

 

Väike nõuanne: ära mängi jaanalindu


Kommentaare ei ole