{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

    Kuu Veevalajas on harmoonilises aspektis Marsiga sinu märgis. Tänu sellele peaksid sa olema veelgi enesekindlam ja julge...

 


 

Kuu Veevalajas on harmoonilises aspektis Marsiga sinu märgis. Tänu sellele peaksid sa olema veelgi enesekindlam ja julgem. Päike on Kaksikutes. Kuu aga Veevalaja märgis.


Armastus

Kui sa oled vallaline, tundub, et sa oled päris rahul oma praeguse eluga ega tahagi seda muuta. Kui sa võid kõike teha, mida süda tahab, miks siis ennast koormata üleliigsete kohustustega? Kui sa oled aga juba kellegagi koos, võid sa vaadata kahetsusega neid, kes ei pea iga õhtu oma tegemistest aru andma. 

 

Töö

Sa võid tunda kerget väsimust ja isegi tüdimust selle tõttu, et pead päev päeva järel samu töökohustusi täitma selle asemel, et minna päikese kätte soojale liivale peesitama. Su mõtted on kaugel mujal tööasjadest ja sa tabad end mitu korda päevas kella vaatamast. Ent tänasel päeval on sinu jaoks ootamatuid üllatusi varuks, mis peaksid su mõtteid viima teistele radadele ja tegema su tuju heaks.

 

 

 

Tervis

Ära jää liiga kauaks istuma, sest niisama jõude istumine viib sinult viimasegi motivatsiooni minema ja toob mustad mõtted pähe. Hüppa püsti ja mine kõndima, tee ükskõik mida, mis aitab sul masendust eemal hoida. 

 

Raha

Suur rahasumma on sinu poole teel, hakka kohe praegu mõtlema, kuidas sa saaksid oma raha  kasvama panna ja ära kuluta kohe kõike ära.

 

 Väike nõuanne: paremad ajad ei ole enam kaugel

 




Kommentaare ei ole