{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Väga hea päev on sind ees ootamas. Esiteks sellepärast, et Päike on Kaksikute märgis ja moodustab hea aspekti Pluutoga,...


 

 

 Väga hea päev on sind ees ootamas. Esiteks sellepärast, et Päike on Kaksikute märgis ja moodustab hea aspekti Pluutoga, mis omakorda moodustab hea aspekti sinu märgiga. Head uudised on sind ees ootamas ja see on alles algus. 


Armastus

Aeg on midagi muuta. Kui sa oled vallaline, siis pead sa oma mugavustsoonist välja tulema ja kohtuma inimestega. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis ole julgem ja ettevõtlikum ning ära lase igavusel ja üksluisusel oma suhtele halba teha.


Töö

Sa oled võib-olla hakanud mõtisklema oma suhte tuleviku üle. Sa ei ole kindel, et kas su praegune töökoht vastab su soovidele ja ootustele täiel määral, su hinge närib rahutus. 

 

 


Tervis

Võib juhtuda, et sa oled muutunud viimasel ajal negatiivsemaks ja pessimistlikumaks kõige suhtes. Katsu midagi ette võtta ja laadida oma patareid täis. Sest see on märk sellest, et sa oled väsinud. Mine loodusesse jalutama näiteks.


Raha

Veenus toob sulle täna rahaõnne kaasa, kuna Veenuse mõju aga ei ole väga tugev raha sektoris, siis lotoga sa ilmselt ei võida.

 

Väike nõuanne:  ära tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda


Kommentaare ei ole