{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ilus liigutus võõra inimese poolt!

 Istudes kohvikus oma tütre ja õelapsega, astus korraga võõras mees nende laua juurde ning andis emale edasi kaardi, mis sisaldas ü...

 Istudes kohvikus oma tütre ja õelapsega, astus korraga võõras mees nende laua juurde ning andis emale edasi kaardi, mis sisaldas ühte toredat üllatust.

 

foto : unsplash / Mathias Reding

 



Tänapäeval räägitakse palju sellest, kuidas inimesed on muutunud enesekesksemateks. Ent liiga vähe räägitakse südantsoojendavatest lugudest, mida ometi juhtub iga päev meie ümber. Redditi foorumis jagas üks ema oma hiljutist lugu, mis soojendas ta südant ja taastas usu inimeste headusesse. Päev ise algas üsna tavaliselt. 

Ta alustas oma lugu nii : " Ma olin kohvikus oma tütre ja õelapsega. Meist eemal teise laua taga istus üks mees. Ühtegi teist külastajat sel hetkel kohvikus ei olnud. Seega tõenäoliselt võis ta kuulda meie jutuajamist. "

 

 

Mõne aja pärast mees lahkus kohvikust ent tuli juba varsti tagasi. Tema käes oli üks kaart

Naine jätkab : "Enne, kui ma midagi öeldagi sain, ütles ta mulle : "Keegi jättis selle teile.". Ning seejärel läks ta minema."


Ilus liigutus

Kaardi peal seisis : "Ostke oma lastele jäätist. Te olete väga hea ema, tõeline eeskuju. Olge ka edaspidi selline. Teie lapsed on teile uhkuseks. "

Kaardi vahel oli mitu 20-eurost rahatähte. Olles liigutatud sellest žestist, otsustas noor naine küsitleda kohviku töötajaid, kes ütlesid talle, et see mees jätab sageli raha kassasse, et tasuda anonüümselt mõnede perede kohvikuarveid, sest ta ise on kasvanud vaesuses ja tahab nüüd teisi aidata."

 

 

Redditi platvormil sai see postitus lugematul hulgal kommentaare. 

Üks lugeja kirjutas : "Tõeline kangelane, kes oskab teha kangelastegusid. Suured tänud, et te postitasite selle loo. Lugege iga päev seda kaarti "vihmaste ilmadega". "

Teine lisas : "Ärge unustaga näidata seda kaarti ka oma lastele. Öelge neile, kui suurt uhkust te tunnete, et nende hea käitumine jäi tundmatule inimesele silma. See kaart on kingitus tervele perele."

Kommentaare ei ole