{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Veenus on Kaksikute märgis! Millist mõju avaldab see tähemärkidele?

 Kõik head asjad lõppevad kord... Veenus ei ole enam Sõnni märgis. Veenus Kaksikutes muudab kogu valitseva õhkkonna hoopis teistsugus...

 Kõik head asjad lõppevad kord... Veenus ei ole enam Sõnni märgis. Veenus Kaksikutes muudab kogu valitseva õhkkonna hoopis teistsuguseks.

 


 


Kas sina olid ka hakanud just nautima ilusaid ilmu ning mõnusat elu, mida pakkus Veenus Sõnni märgis? Kas sina olid ka hakanud rohkem väljas söömas käima ja lubama endale midagi head ja paremat? Ka selles võis süüdi olla Veenus Sõnni märgis. Ent nüüd on Veenus jõudnud Kaksikute märki, muutes sellega valitsevat energiat. Veenus Kaksikutes peaks kaasa tooma lõputuid jutuajamisi, lobisemisi, vestlusi ja koosolemisi. 


Veenus Kaksikutes

Veenus Kaksikutes paneb meid rohkem rääkima. Aga mille pärast? Sest Veenus on armastuse-, harmoonia-, suhete- ja ilu planeet. Veenus Sõnnis naudib elu ja muutub materialistiks. Veenus Kaksikutes on aga ekstravert, kes tahab palju suhelda. 

Veenus Kaksikutes otsib võimalusi lõbutsemiseks. Ta toob päevadesse rohkem rõõmu ja kerglust. Kaksikud on suured suhtlejad, Veenus annab Kaksikutele aga armastuse keele. Veenus Kaksikutes on rõõmsameelne, avatud uuteks kohtumisteks, janunedes vahelduse järele. Meil kõigil on selle jaoks täielik õigus, sest nagu öeldud : Veenus on Kaksikutes.

 

 


Veenus Kaksikutes : millist mõju avaldab see tähemärkidele? 

Õhumärgid (Kaksikud, Kaalud, Veevalaja) peaksid tundma end praegusel perioodil eriti hästi. Eriti kiire aeg peaks olema Kaksikutel ja Kaaludel, kes tundsid end natuke kõrvalejäetuna, kui Veenus oli Sõnni märgis. 

Tulemärgid ( Jäär, Lõvi ja Ambur) peaksid olema heas tujus, et saavad rohkem suhelda. Neid jagub igale poole, nad jõuavad kõikjale. Veenus Kaksikutes kõditab eriti Amburit, keda on ees ootamas eriti hea kuu. 

 

 

Veemärgid (Vähk, Kalad, Skorpion) võivad tunda end nurka surutuna. Nad on emotsionaalsed ja tundlikud tähemärgid, kes ei saa aru abstraktsest keelest, mida räägib Veenus Kaksikutes. Nad vajavad kohanemiseks aega. Skorpion oli just harjumas sellega, et Veenus on Sõnni märgis, nüüd aga tuleb tal ennast jälle kokku võtta.

Maamärgid (Sõnn, Neitsi ja Kaljukits) ei tea õieti ise ka, mida sellest olukorrast arvata. Kaljukits võib ärrituda rohkem ent Neitsi suudab päris hästi kohaneda olukorraga. Sõnn võib aga mossitada sellepärast, et Veenus tema märgist lahkus.

Kommentaare ei ole