{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : selle tähemärgi esindajale toovad planeedid järgmisel nädalal head õnne kaasa

foto :unsplash / Priscilla du Preez   Planeetide seis muutub...

foto :unsplash / Priscilla du Preez

 

Planeetide seis muutub igal nädalal, koos sellega ka valitsev energia. Horoskoopidest on teinekord kasu ka kasvõi selleks, et panna oma vaim uueks nädalaks valmis, sest nii saad sa teada, mis sind ees ootamas on. See aitab valmis olla erinevateks vahejuhtumiteks, mida planeedid võivad põhjustada. Maikuu keskpaik on üks selline hetk, mis võib märkida ühe tähemärgi elu. Kuu ja Marss on kohtumas teisipäeval. Päikese ja Jupiteri konjunktsioon peaks meile head õnne kaasa tooma laupäeval. Veenus ja Uraan on muutmas nii mõnegi inimese elu, tänu nendele peaksid mitmed kohtumised aset leidma. Kõige suurem sündmus aga, mis on meid ees ootamas, on Päikese sisenemine Kaksikute märki 21. mail. Koos sellega muutub valitsev õhkkond palju kergemaks ja lihtsamaks. Ühe tähemärgi esindajale toob järgmine nädal rohkem õnne ja häid võimalusi, kui teistele. 

 

 


Uued tuuled hakkavad selle tähemärgi esindaja elus puhuma

Planeetidel on meie jaoks kogu aeg varuks mingeid üllatusi. Olles konjunktsioonis, saadavad planeedid meile head energiat. Punane planeet Marss aitab meil näiteks järgmisel nädalal oma plaane ellu viia. Tegevuse ja ettevõtlikkuse planeet on hetkel Tulemärgis, soovitades meil rohkem tegutseda, olla ettevõtlikum ja algatusvõimelisem. 

Jäär, Lõvi ja Ambur saavad sellest kõige rohkem kasu. Planeedid toetavad neid kõikides ettevõtmistes. Nemad peaksid tundma suuremat vajadust uute väljakutsete järele. Jäära on ees ootamas sündmusterohke ja põnev nädal. Marss on hetkel Jäära märgis, soovitades viimasel olla ettevõtlikum ning näidata, milleks ta võimeline on. 

 

 


JÄÄR on valmis oma elu muutma

Planeedid saadavad Jäärale järgmisel nädalal eriti head energiat, toetades kõiki tema plaane ja projekte. Tänu sellele hakkab Jäär nägema kaugemale ning otsima võimalusi, kuidas teha asju teistmoodi. Erineval moel. See sobib hästi, sest planeedid soovitavadki tal muuta oma harjumusi vajaduse korral. Jäär ei karda midagi, ta on alati valmis kaasa lööma ja alati valmis seiklema minema, kui see peaks aitama tal rutiinist ja üksluisest vabaneda, mida ta kõige rohkem kardab. Tänu sellele ongi Jäär valmis keerama oma elus uut lehekülge. Kõige olulisem on, et ta kuulaks oma sisemist häält, usaldaks iseennast ja viiks oma plaanid ellu. Jääral on kõik vahendid ja võimalused, et alustada oma elus uut ja palju paremat peatükki ning muuta sellega kogu oma elu. 

Planeedid toovad Jäärale võimalused, mille abil viia ellu ka oma suurimad unistused ning parandada ka sissetulekuid. Marss toetab teda, kaitstes ta seljatagust. Mida ettevõtlikum ja ambitsioonikam ta on - seda parem. Marss aitab Jäära motiveerida, Päikese sisenemine aga Kaksikute märki (Jäära parim sõbramärk) toob talle ainult juurde head energiat. Praegu on kõige õigem selleks, et seada endale uued eesmärgid, unistada suurelt ja uskuda võimatusse. Kõik võimalused on avatud.

Kommentaare ei ole