{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Pühvli aastal sündinud Veevalaja

     Pühvli aastal sündinud Veevalaja on positiivse ellusuhtumisega. Temaga on tore ja lihtne suhelda. Talle meeldib reisida...


 

 

 Pühvli aastal sündinud Veevalaja on positiivse ellusuhtumisega. Temaga on tore ja lihtne suhelda. Talle meeldib reisida, tal on alati midagi põnevat jutustada. Ta meeldib inimestele, sest ta oskab hästi suhelda. Talle meeldib ka palju unistada ja jutustada erinevatel teemadel. Ta on lojaalne, hea, taktitundeline, suure kujutlusvõimega inimene. Tema elu on pigem kerge, ta ei pööra tähelepanu tühistele probleemidele ega raskustele. Ta elab mõnikord oma pilve peal, talle meeldib elada oma unistuste maailmas, kui reaalsus vasta tema ootustele. Ent ta on tugeva isiksusega. 

Pühvli aastal sündinud Veevalaja peab otsustama elus, kas ta hakkab tegutsema või jätkab unistamist. Tihti võib ta unustada kiireloomulised probleemid, mõteldes muude asjade peale. Ta ei ole just kõige kohusetundlikum. Talle meeldib elu nautida ja lõbutseda, ta käib läbi väga erinevate inimestega, kellest kõiki ei saada just kõige parem kuulsus. Ta satub väga ootamatutesse olukordadesse ja kokkuvõttes võib öelda, et ta elu on seiklusrikas. Ent kõige tähtsamat ei unusta ta seejuures kunagi. Pühvli aastal sündinud Veevalaja on samaaegselt nii kergemeelne ja pealiskaudne, kui kohusetundlik. Ta ei hakka ennast koormama mõttetute probleemidega, vaid läheb vooluga kaasa, lootes selle peale, et saatus on tema vastu hea. 

 

 

Pühvli aastal sündinud Veevalaja on otsusekindel inimene, kes ei karda raskuseid elus. Ta ei muretse liiga palju probleemide pärast. Ta on õiglane ja intelligentne inimene, kes leiab lahenduse igale probleemile. Ta on loominguline ja leidlik, teeb alati kõik ära, mis temalt oodatakse. Ta oskab teisi mõjutada, teda võetakse kuulda ja tema tahtmisi täidetakse. Pühvli aastal sündinud Veevalaja elab oma elu nii nagu tal ei tulekski raskusi ette. Vähemalt ei pööra ta tähelepanu probleemidele. Kõik inimesed ei mõista teda, ent paljud imetlevad teda ja mõned isegi tunnevad aukartust. Ta on erakordne inimene, kes ei vasta alati ühiskonna poolt seatud normidele aga teda ennast see ei häiri. Ta elab omas maailmas, oma reeglite järgi ja on sellega rahul. 

Pühvel leevendab natuke Veevalaja originaalsust ja ekstsentrilisust. Selle tõttu on Pühvli aastal sündinud Veevalaja praktilisema mõtlemisega ja tundlikum inimene. Ei saa öelda, et talle meeldiks kõik ebaharilik või ta tahaks elada täiesti enda äranägemist järgi. Ent igav elu talle ka ei sobi. Ta on hästi kasvatatud inimene, kes oskab seltskonnas käituda. Ta meeldib lähedastele, ta on tahtejõuline ja väga hea sõber. Talle meeldib lõbutseda, talle meeldib üllatusi organiseerida lähedastele. Ta on ääretult distsiplineeritud ja töökas inimene. Ta on valmis ühiste eesmärkide nimel  mägesid liigutama. 

 

 


Armastus

Endale partnerit valides on ta üsna originaalne, sest ta ei vaja stabiilset ega tõsist suhet, otsib vaid partnerit, kes teda inspireeriks. Ta ei saa aru, miks peab kogu aeg suhtlema, eriti veel siis, kui see talle huvi ei paku. Ta eelistab teha lühidalt, selle tõttu ei kesta ka tema suhted kaua. Ta tahab end emotsionaalselt täis laadida ja otsib partnerit, kes temasse usub. Pühvli aastal sündinud Veevalaja on tõeline romantik, kes oskab oma kallima eest hoolitseda. Ta januneb armastuse järele, ta vajab armastust oma ellu ega armasta üksi olla. 

Pühvli aastal sündinud Veevalaja pereelu on üsna õnnelik. Ta ei otsi küll püsivat suhet, ta vajab palju vaheldust. Igapäevase eluga kaasnevad kohustused teda ei köida ent ta armastab organiseerida puhkusereise ja väljasõite. Ta ei ole vastutustundetu ja oskab majandada. Oma laste ja elukaaslase vastu on ta tähelepanelik. Tema perel ei ole millestki puudust. 

 

 


Töö

Pühvli aastal sündinud Veevalaja näitab, milleks ta võimeline on. Ta on väga töökas, töökaaslaste lemmik. Ta teeb oma tööd kohusetundlikult ent leiab ka aega, et töökaaslastega nalja teha. Tööpäev läheb ruttu tänu temale. Ta sobib väga hästi volinikuks, ta tunneb oma tööd hästi. Ta on heatahtlik ja avatud erinevatele arvamustele. Ta katsub alati toetada ja aidata. Kolleegid armastavad ja hindavad teda.

Pühvli aastal sündinud Veevalaja on valmis ka otsustavalt tegutsema. Ta tahab teha head karjääri. Ta tahaks hea meelega pääseda juhtivale kohale ja järgneb alati oma kutsumusele. Ta leiab lahenduse kõikidele probleemidele, teda armastavad kõik : nii ülemused, teised kaastöötajad, kui alluvad. Ta sobiks hästi loomingulisele tööle. Ent ka finantsalal võiks ta näidata, milleks ta võimeline on. Ta on nii andekas, et sobiks kõikide ametipostide peale.

Kommentaare ei ole