{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Pühvli aastal sündinud Kaljukits

    Ambitsioonika Pühvli aastal sündinud Kaljukits tunneb kõige suuremat rõõmu ja uhkust elus selle üle, kui ta on saanud ka...

 


 

Ambitsioonika Pühvli aastal sündinud Kaljukits tunneb kõige suuremat rõõmu ja uhkust elus selle üle, kui ta on saanud karjääri teha. Mõned süüdistavad teda egoistmis ja südametuses ent tema enda jaoks on kõige tähtsamal kohal töö. Alates sellest, kui ta oli veel väike, hakkas ta unistama oma tulevasest ametist. Ta on palju ohverdanud selleks, et karjääri teha. Pühvli aastal sündinud Kaljukits on väga kangekaelne ja jonnakas. Tõsise ellusuhtumisega. Kogu tema elu on korralikult planeeritud. Iga samm hoolikalt läbimõeldud. Ta ei lase kellelgi toppida oma nina tema asjadesse. Mitte kellelgi pole õigus talle öelda, mida ta tegema peab. Ta on niivõrd enesekindel, et ei pööra isegi tähelepanu kriitikale ega tee välja märkustest. Ta on varustatud tugeva tahtejõuga, sihikindel ja järjepidev ning põhimõttekindel inimene. 

Tema tugev tahtejõud äratab imetlust ent samuti ka aukartust. Pühvli aastal sündinud Kaljukitse jaoks ei ole olemas midagi võimatut, ta on võimeline üle saama kõikidest raskustest. Kui ta seab endale mingi eesmärgi, viib ta selle ellu ühel või teisel moel. Ta ei pea selleks isegi pingutama. Ta on kõrgelennuline. Ta on valmis ellu viima ka kõige suuremad unistused ja seda lühikese ajaga. Ta keskendub üksnes tulemustele, ta on intelligentne ja sihikindel. Ta leiab alati lahendused oma probleemidele. Tundub nagu ei kardaks ta midagi, sest ta lihtsalt jätab endast nii enesekindla mulje. Kui ta teeb tööd, teeb ta seda hingega ega lase ennast miskist muust segada.

 

 

Alati ei ole nii suur tahtejõud hea, sest Pühvli aastal sündinud Kaljukits otsib kogu elu oma ideaale, unustades seejuures täiesti oma sõbrad ja lähedased. Ta ei ole inimene, kes hakkaks oma nina toppima teiste asjadesse, teda ei huvita teiste elud, teda huvitab üksnes tema enda elu. Ta on suur egoist selles mõttes. Ta on sündinud, et näidata, kuidas takistustest üle saada ja inspireerida teisi oma eeskujuga. Töö on tema elus kõige tähtsamal kohal, ta näitab teistele, kuidas sihikindlus viib sihile. Ta vajab enda ümber neid, kes jagavad tema ideesid, kellel on sama maailmanägemus ja eluvaade.

Pühvli aastal sündinud Kaljukits on põhimõttekindel inimene, alati aus. Temas ei ole grammigi kavalust, ta ei hakka intriige sepitsema ja vandenõusid punuma isegi õilsatel eesmärkidel. Ta avaldab oma arvamust alati otsekoheselt ega hakka keerutama. Isegi, kui see võib talle probleeme kaela tõmmata ja muuta ta elu palju keerulisemaks. Ent selline ta kord juba on, tema jaoks on kõige tähtsam olla aus. Ta on sündinud juhtima, tal on suure ideed. Suhtlemises on ta natuke kuivavõitu, emotsioonidega natuke kitsi. Ent ta on intelligentne, mõtleb loogiliselt ja leiab võimaluse, kuidas igast olukorrast välja pääseda. Temaga on lihtne jutule saada, kasvõi selleks, et kuulata tema soovitusi ja juhatusi. Ta ei hakka sind ainult kunagi meelitama ega tegema sulle komplimente. 

 

 


Armastus

Tema jaoks on see palju tähtsam, mis on inimese peas, kui see, milline ta välja näeb. Ta otsib inimest, kes talle sarnaneks. Ta ei vaja kirglikku partnerit. Ta tahab lähedast inimest, kes jagab tema vaatenurka. Ta ei taha kedagi, kes teeks talle kogu aeg komplimente või kedagi, kelle eest ta peaks hoolitsema. Ent ta on hooliv ja hea oma partneri vastu. 

Kui mõni inimene on võitnud tema usalduse, on ta valmis oma südant avama. Raske on leida lojaalsemat inimest, kui tema. Ta on väga hea pereinimene ja lapsevanem. Tema lähedastel ei tule kunagi millestki puudust, nad ei pea kunagi lahendama ühtegi probleemi, sest Pühvli aastal sündinud Kaljukits teeb kõik ise. Ta ei hädalda ega kaeba kunagi, ta ei otsi teiste sümpaatiat ent tahab teada, et ta on vajalik. 

 

 


Töö

Ta on väga töökas inimene, kes on valmis kõik andma ettevõtte hüvanguks. Ta ei karda raskusi, õpib ruttu ja oskab võtta kiirelt otsuseid vastu. Ta mõtleb ratsionaalselt ega tee kunagi ühtegi viga. Temast saaks hea projektijuht, ta annaks endast parima, et kõik õnnestuks. Ta on kohusetundlik töötaja, kelle tööd ei ole vaja kontrollida. Ta on iseenda vastu piisavalt kriitiline ja nõudlik. Ta on pühendunud töötaja. 

Pühvli aastal sündinud Kaljukits saavutaks edu igas valdkonnas. Ta ei karda raskusi ega takistusi. Ta sobiks isegi loomingulise töö peale. Ta on praktilise mõtlemisega inimene, sündinud juhtima. Ta kontrollib kõike, mis tema ümber toimub. Ta on iga ettevõtte uhkuseks.

Kommentaare ei ole