{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Pühvli aastal sündinud Ambur

    Pühvli aastal sündinud Ambur on tore inimene, kes jätab endast väga hea mulje. Ta meeldib teistele oma lahkuse ja headus...

 


 

Pühvli aastal sündinud Ambur on tore inimene, kes jätab endast väga hea mulje. Ta meeldib teistele oma lahkuse ja headuse poolest ning sellepärast, et ta on alati valmis teisi ära kuulama ja aitama. Ta on taktitundeline ega lähe kunagi üle piiri. Pühvel muudab Amburit natuke mõistlikumaks, see on ka põhjuseks, miks Pühvli aastal sündinud Ambur ei tee kunagi midagi mõtlematut. Ta on alati rahulik ja mõistlik, äratades teistes usaldust ja austust. Pühvli aastal sündinud Ambur oskab alati anda head nõu, kuulata ära ja lohutada. Oma olemuselt on ta rõõmsameelne ja muretu, ta ei karda olla lärmakas seltskonnas ent parema meelega suhtleb ta ainult nendega, keda tunneb hästi. Ta on alati valmis järeleandmisi tegema, talle ei meeldi tülid ja skandaalid ent ta on alati valmis oma seisukohta kaitsma. 

Tal on palju häid külgi, üheks neist on see, et ta ei kaota kunagi oma hingerahu ära. Ta ei lase ennast nii kergesti mõjutada. Ta on üsna mõistlik ja ettevaatlik ega hakka kunagi tegelema kahtlaste asjadega. Pühvli aastal sündinud Amburil on õnne elus. Töö juures läheb tal tavaliselt hästi, kõik muutub tänu temale lihtsamaks ja kergemaks, ta teab, kuidas hoida teisi enda ümber ja äratab usaldust. Rasketel ja stressirohketel hetkedel jääb ta taktitundeliseks. Ükskõik, mida sa temalt ka ei palu, ta katsub vähemalt aidata nõu ja jõuga. Ta on väga meeldiv inimene, aus ja siiras oma lähedaste vastu. Ta ei pea vajalikuks valetada, ta ütleb alati välja, mida ta mõtleb. 

 

 

Ta ei ole väga emotsionaalne ega hakka tegutsema emotsioonide ajel. Ta on väga hea enesekontrolliga inimene, selle tõttu alati rahulik ja kõigutamatu. Ta katsub jääda erapooletuks ja olla õiglane teiste vastu. Raske on teda petta või eksitusse ajada. Ent tema ärritamine ei olegi nii keeruline. Nagu kõik Pühvlid on ka tema kangekaelne ja ägestub ruttu ehkki kogu oma elu katsub ta vabaneda neist pahedest. Ka tema vajab mõnikord toetust ja abi ehkki ta seda tunnistada ei taha. Iga hea sõna üle tunneb ta rõõmu. 

Pühvli aastal sündinud Ambur on usaldusväärne inimene, keda kõrgelt hinnatakse. Sa ei pea temalt mingit teenet paluma, sest ta on ise esimene, kes abi pakub. Tema armastust ei olegi nii kerge võita, sest ta on teistega suheldes ettevaatlik. Ta on kõikide vastu viisakas, oma lähedaste pärast aga kõigeks valmis. Pühvli aastal sündinud Ambur on otsekohene inimene, kellele usaldatakse kõik oma mured. Ta ei andesta reetmist. Talle ei meeldi kahemõttelisus. 

 

 


Armastus

Pühvli aastal sündinud Ambur on pühendunud partner. Tema jaoks pole suurimat rõõmu, kui olla koos inimesega, keda ta armastab. Ta valib hoolega endale elukaaslast. Armununa tegutseb ta taktitundeliselt, küll aeglaselt ent korrektselt. Ta ei otsi ekstreemseid meelelahutusi. Ta ei hakka meeletusi tegema ent on hooliv ja õrn. 

Pühvli aastal sündinud Amburi jaoks on kõige tähtsam tema pere. Ta ei otsi seiklusi, vaid keskendub oma kaaslasele. Ta hoolitseb selle eest, et ta perel milleski puudust ei tuleks. Ta teeb palju tööd ent ei raiska oma aega. Tänu sellele on tema perel olemas kõik, mida nad vajavad. 

 

 


Töö

Ta teeb pühendunult oma tööd. Temast saab oma ala spetsialist. Ta on kohusetundlik, ettevaatlik ja pragmaatiline. Probleeme võtab ta kui väljakutset. Ta säilitab alati eneseväärikuse. 

Temast saaks väga hea diplomaat, kellel oleksid head suhted nii ülemuste, kui alluvatega. Ta austab kõiki töötajaid. Tema juhatuse all on hea tööd teha, sest ta kritiseerib harva. Talle ei meeldi vastutustundetud ja pealiskaudsed inimesed.

Kommentaare ei ole