{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne?

     Planeetidel on järgmisel nädalal varuks häid uudiseid ja toredaid üllatusi lausa kolme tähemärgi esindajate jaoks, keda...


 

 

 Planeetidel on järgmisel nädalal varuks häid uudiseid ja toredaid üllatusi lausa kolme tähemärgi esindajate jaoks, keda on ees ootamas väga ilus nädal täis õnne, armastust, edu ja kordaminekuid kõikides ettevõtmistes.

Päike ja Kuu on võtnud endale eesmärgiks tuua meie ellu natuke vaheldust. Kaksikute aeg on alles alata jõudnud, kui juba on tunda uut energiat. Päike Kaksikute märgis paneb meid mõtlema selle peale, kuidas me saaksime muuta oma elu paremaks, teha asju teistmoodi ja mis siis sellest, kui sellepärast tuleb viimasel hetkel oma plaane muuta. Asjad hakkavad taas liikuma. Mitmed uued võimalused tekivad. Uus nädal võiks tulla rahulik, kui Jupiter ennast sinna vahele ei segaks. Pühapäeval, 26. mail, siseneb hea õnne planeet Jupiter Kaksikute märki, olles veetnud viimased kaks aastat Sõnni märgis. See aga tähendab soovide ja plaanide muutust. Võib juhtuda, et see, mis tegi sind enne õnnelikuks, ei huvita sind enam ja sa hakkad igatsema millegi uue ja põnevama järele. Võib-olla hakkad sa otsima uut elu mõtet? Kuidas ka ei ole, Jupiter Kaksikutes peaks inspireerima nii mõndagi tähemärki. Jupiter Kaksikutes toob aga head õnne vähemalt kolme tähemärgi esindajale kaasa. 

 

Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne kaasa? 

 

 

KAALUD

Kaalude esindaja on nii meeldiv inimene, et tal pole ühtegi vaenlast. Sõpru on tal aga rohkem, kui teistel. Kui aga Kaalude planeet Veenus võtab oma lemmiku enda tiiva alla, tähendab see seda, et nii mõnedki tema unistused võivad täituda otsekui imeväel. Järgmisel nädalal on tema jaoks varuks palju häid üllatusi. See nädal peaks talle kaasa tooma armastust, õnne ja kõikide märkide järgi ka raha. Suhtlemist peaks ette tulema rohkem, kui tavaliselt. Nii mõnigi tore kohtumine peaks üle pika aja aset leidma. Järgmisel nädalal saadab planeetide hea energia teda. Selle tõttu ongi see kõige õigem aeg, et viia oma projektid ellu. Sellest ajast, kui Päike sisenes Kaksikute märki, täiskuu säras Amburi märgis ja Jupiter siseneb Kaksikutesse, ei peata Kaalude esindajat enam miski. Tundub nagu hakkaksid lõpuks ometi asjad tema elus liikuma õiges suunas. Tänu sellele tunneb ta end palju paremini, muutub enesekindlamaks, julgemaks ja ettevõtlikumaks ning teeb kõik, et viia oma unistused täide. 

Kaalude esindaja võib kasutada praegust planeetide seisu ära, et hakata suuremaid ja ambitsioonikamaid plaane tegema. Mis puutub armastusse, siis on vallalisi Kaalusid ees ootamas ilusad kohtumised. Need aga, kes juba on paarisuhtes, peaksid leidma võimaluse, kuidas muuta oma suhet paremaks ja lähedasemaks. Planeedid toetavad teda kõikides ettevõtmistes. 

 

 

 

LÕVI

On see siis sellest, et suve algus ei ole enam kaugel või sellepärast, et Päike on jõudnud Kaksikute märki, aga Lõvi tunneb ennast praegusel hetkel nagu kala vees. Tänu planeetidele on ta veelgi enesekindlam. Nüüd, kus Jupiter on sisenemas Kaksikute märki, avanevad Lõvi jaoks lõpuks ometi kõik võimalused. Ka need, millest ta enam ei julgenud unistada. Unistama peaks ta nüüd aga suurelt, sest vaadates planeetide seisu, võivad mitmed tema unistused täituda. Tänu sellele näeb Lõvi kaugemale ja võtab taas ohjad enda kätte. Ka Marss Jäära märgis toetab teda praegu kõikides ettevõtmistes. Marss saadab Lõvile jõudu ja energiat. Mitmed toredad üllatused on teda järgmisel nädalal ees ootamas. 

Ta peaks juba tundma uut energiat enda ümber. Lõpuks ometi vabaneb ta rutiinist ja üksluisusest ning hakkab avastama uusi võimalusi. See peaks tooma talle kasu tööalases elus. Praegu on õige aeg, et teha suuremaid plaane ja lõpetada pooleliolevad projektid. Mitmed kokkulepped saavad sõlmitud, mitmed lepingud koostatud. 

 

 

SÕNN

Sõnni tee edule on avatud järgmisel nädalal. Sõnni elus juhustele kohta ei ole. Sellepärast kasutabki ta praegust võimalust, et jõuda tippu. Planeedid soovitavad tal viia kõik oma plaanid ellu, kasutada oma kujutlusvõimet ära, unistada suurelt ja uskuda rohkem iseendasse. Kõik tema soovid võivad täituda. Praegu on kõige õigem aeg tegutsemiseks. 

Sõnn võib kindel olla Veenuse toetusele. Armastuse-, ilu- ja raha planeet Veenus toob talle kätte kõik head võimalused, mida ta vajab.  Veenus muudab ta suhteid lähedastega paremaks ja lähedasemaks. Uued ideed on tekkimas, uued plaanid saavad tehtud. Tulevik on paljutõotav. Uus nädal peaks tooma ka lahendusi tema olemasolevatele probleemidele, tänu millele saab Sõnn palju kergema südame ja rõõmsama meelega edasi minna. Kõik võimalused on avatud.

 



Kommentaare ei ole