{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem?

  foto : pexels / Juan Pablo Serrano   Ehkki planeetide sei...

 

foto : pexels / Juan Pablo Serrano

 

Ehkki planeetide seis on praegu üsna hea, siis osade tähemärkide esindajaid on hoolimata kõigest ees ootamas natuke keerulisem nädal. Nende jaoks võib järgmine nädal kaasa tuua väsimust, stressi ja pingeid. Kõik päevad ei ole vennad, sama võib öelda ka nädalate kohta. Õnneks ei ole muretsemiseks põhjust ja igale probleemile leidub lahendus. Võib isegi juhtuda, et järgmine nädal tuleb oodatust palju parem. Kõige tähtsam on teada, kuidas tegutseda tuleb. 


Milline on planeetide seis järgmisel nädalal? 

Peaaegu kõik planeedid on praegusel hetkel Sõnni tähtkujus. Kui armastuse- ja ilu planeet Veenus muudab meid palju sensuaalsemateks, siis Uraan ja Jupiter aitavad mugavustsoonist välja tulla ja kindlustada tulevikku. Paljud tähemärgid naudivadki praegusel hetkel oma elu, teiste jaoks aga on olukord palju keerulisem. Käimas on Sõnni aeg, sest Päike on Sõnni märgis. Sõnni energia soovitab meil tempot maha võtta ja hinnata rohkem seda, mis meil juba olemas on. Ent on ka tähemärke, kellel on raske jääda kannatlikuks. 

Merkuur ja Marss Jäära märgis omalt poolt teevad kõik, et asjad hakkaksid liikuma õiges suunas. Tänu sellele peaksid ka mitmed head võimalused tekkima. Siin aga tekibki vastuolu, kui ühed planeedid soovitavad aega maha võtta ja nautida, teised aga innustavad tegutsema. See ongi põhjuseks, miks osad tähemärgid võivad tunda järgmisel nädalal suurt segadust, teadmata enam isegi, mida õieti teha tuleks. Ühelt poolt tahaks maha istuda ja puhata, teisest küljest tegutseda ja teha algust uute projektidega. Nemad on need, kellel on praegusel hetkel kõige raskem oma kohta leida. Millest alustada? Kuidas tegutseda? Selle tõttu võivadki pinged tekkida. 


Milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke pingelisem? 

 

 


AMBUR

Ambur peab järgmisel nädalal võtma natuke rahulikumalt. Ometi teavad kõik, et tema jaoks see ei ole kõige kergem, sest Jäär, Lõvi ja Ambur on püsimatud hinged. Neile meeldib olla igal pool korraga, nad igatsevad ainult uute väljakutsete järele. Probleem seisneb aga selles, et järgmisel nädalal ei ole planeedid Amburiga samal arvamusel ja sunnivad teda aega maha võtma ning maha rahunema. Selle tõttu peab Ambur võtma tempot maha ja tegema asju rahulikult. Teistega suheldes peab ta olema mõõdukam ja hoidma rohkem teiste tundeid. Olema mõistvam, hoolivam ja armastusväärsem oma lähedaste vastu. Ainult nii suudab ta oma eesmärgid ellu viia. 

Miks mitte teha algust mõne projektiga, mis on talle südamelähedane? Selle jaoks peab Ambur leidma kuldse kesktee. Leidma õiged sõnad ja olema avatud suhtlemisele ning läbirääkimiste pidamiseks. Selles punktis vähemalt toetavad planeedid teda. Planeedid aitavad tal paremini suhelda ja leida õigeid sõnu, tänu sellele võib Ambur keerata selle olukorra enda kasuks. Järgmisel nädalal võiks ta võtta endale deviisiks järgmise moto : "Kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab."

 

 


KALAD

Järgmisel nädalal peab Kalade esindaja olema eriti ettevaatlik. Ta ei ole kõige enesekindlam inimene. Ta hindab aga kõrgelt teiste abi ja nõuandeid. Teadmine, et teised toetavad tema valikuid, tekitab temas kindlustunde. See sobib hästi, sest järgmisel nädalal soovitab Saturn tal olla eriti ettevaatlik. Saturn on korra-, reeglite ja aja planeet, mis soovitab Kalade esindajal kõigepealt paika panna eesmärgid ja alles siis hakata tegutsema. Kõige tähtsam on, et ta jääks ausaks nii iseenda, kui teiste suhtes. 

Õnneks ei ole tema asjad kõige hullemas seisus, sest Veenus ja Jupiter saadavad talle head energiat, tänu millele saab ta oma plaane ellu viia ja liikuda oma eesmärkidele lähemale. Kui ta on pannud paika piirid, kui ta on ära lahendanud kõik administratiivset laadi probleemid, võivad head võimalused tekkida. Lähedased ei jäta teda üksi. Hea õnn ei jäta teda maha. Seega kõik ei olegi kadunud.

 

 


VÄHK

Vähk peab järgmisel nädalal näitama ennast mõistvamana, mitte kangekaelsena. Vähi tähemärgi esindaja võtab kõike isiklikult ja solvub seejärel, kui asjad ei lähe nii nagu tema seda tahab. Järgmisel nädalal on planeedid otsustanud talle anda korraliku õppetunni. Hea oleks, kui ta ei hoiaks küünte ja hammastega oma seisukohast kinni, vastasel korral ta ei saa toetust, mida ta vajab. Ometi vajab ta teadmist, et ta ei ole üksi. Eriti järgmistel nädalatel, kui tänu tutvustele peaksid mitmed uksed avanema. Selle tõttu olekski hea, kui ta paneks oma sõrad peitud ja tuleks välja  oma kaitsva kesta seest.

Mida paremas tujus ta on, mida mõistvam ja hoolivam ta on, seda parem. Selline suhtumine aitaks tal leida lahendusi mitmele probleemile ning viia oma plaanid kiiremini ellu. Päike Vähi töö sektoris toob talle häid võimalusi kaasa. Veenus muudab teda vastupandamatuks. Seega pole miski veel kadunud, piisab, kui ta omalt poolt natuke pingutab, et olla parem nii iseenda, kui teiste vastu. Seda ka siis, kui teiste nõuanded talle ei meeldi.

Kommentaare ei ole