{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste kahe tähemärgi esindaja peale võid sa alati kindel olla

 Nende jaoks on lubadus lubadus, millest tuleb kinni pidada. Meest sõnast, härga sarvest.   

 Nende jaoks on lubadus lubadus, millest tuleb kinni pidada. Meest sõnast, härga sarvest. 


 


Praktilise mõtlemisega Sõnnile ei meeldi tühjade lubaduste andmised. Teda panevad kulme kergitama inimesed, kes räägivad niisama, suusoojaks. Ent kahe teise tähemärgi esindajate jaoks on lubadustest kinnipidamine lausa kunst omaette. Mis ka ei juhtu, sa võid alati nende toetuse peale kindel olla. 


Selle tähemärgi esindaja peab alati oma lubadustest kinni

 

 

NEITSI

Kui Neitsi peab sind enda sõbraks, on sulle tema eluaegne toetus ja abi garanteeritud. Neitsi on nagu majakas keset tormi. Neitsi on kõikidest sodiaagimärkidest kõige abivalmim. Rohkem, kui midagi muud, tahab ta tunda ennast kasulikuna, eriti nende silmis, kes on talle kallid. Neitsi armastuse keel ongi olla olemas siis, kui sul peaks teda vaja minema. Neitsi jaoks lubadus on lubadus. 

Kui ta peab sind oma sõbraks, siis oled sa sõlminud temaga veresideme. Tema arvates on see täiesti enesestmõistetav, et ta on sinu usaldusisik. Ta ei karda käsi määrida ega käiseid üles käärida, sa võid tema peale kindel olla, kui sul auto katki läheb. Ta oskab lahendada teiste probleeme nii nagu oleks kaalul tema elu. 


Selle tähemärgi esindaja võitleb sinuga külg-külje kõrval

 

 

LÕVI

Lõvi on kõige õilsam ja suuremeelsem kõikidest sodiaagimärkidest. Tõeline teenistusvalmis rüütel. Lõvi paistab silma oma lojaalsuse ja õigluse poolest. Ta sümboliseerib moraali, eetikat ja kõike, mis on hea. Teda peetakse kõige heldemaks ja usaldusväärsemaks. Ta on omaette väike kangelane, kes tunneb end kõige paremini ja väärtustatuna siis, kui saab kedagi toetada ja kellelegi abiks olla. 

See Tulemärk võlgneb oma suure südamesoojuse oma märki valitsevale taevakehale - Päikesele. Lõvi võtab kõik su mured ära, tunneb nördimust, kui keegi on sulle haiget teinud ja katsub su tuju parandada, kui ta näeb, et sul süda saapasäärde on vajunud. Lõvi sümboliseerib armastust, jagamist ja rõõmu. Nii headel, kui halbadel hetkedele peab ta oma pühaks kohuseks olla alati oma lähedaste jaoks olemas. Ka siis, kui ta kannab koledat särki, mis sulle üldse ei meeldi.

Kommentaare ei ole