{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on Jäärad tegelikult?

        foto : unsplash / livin4wheel ...

 

 

 


 

foto : unsplash / livin4wheel



 

Jäär on oma hinges suur juht

Jäär on julge ja tahtejõuline inimene. Ta on sündinud juhtima. Jäära tähemärki juhib planeet Marss ja selle tõttu võib ta teinekord käituda üleolevalt. Mõnikord läheb isegi seejuures liiale. Oma suures tormakuses võib ta isegi korda saata rumalusi ja teha meeletusi. 


Jäära tähtkujus sündinud naine : tõeline amatsoon

Jäära tähtkujus sündinud naine võib nii mõnegi mehe segadusse ajada. Ta tahab olla meestega võrdsel positsioonil ega karda elada meeste maailmas. Poliitika ja finantsjuhtimine ei hirmuta teda. Ta on halastamatu nende vastu, kes julgevad talle ettekirjutusi teha. Ta oskab inimestele nende kohta kätte näidata.


Jäära tähtkujus sündinud mees : vallutaja

Jäära tähtkujus sündinud mees on sündinud juhtima. Väikse poisikesena ei unistanud ta sellest, et saada tuletõrjujaks, vaid unistas poliitiku karjäärist või saada suure ettevõtte juhiks. Probleem seisneb aga selles, et Jäär vajab endale tugevaid liitlasi ja toetajaid, et edu saavutada. Ta vajab kedagi, kes oleks tema parem käsi. Jäära tähtkujus sündinud mees vajab palju vaheldust ja uudsust oma ellu. 

 

 


Jäär ja armastus

Armunud Jäär on tema ise, ta tahab oma ellu kirge ja põnevust ning kardab üle kõige igavust. Ta on väga tundlik ja võib tihti tunda nagu teine tahaks teda rünnata ehkki see nii ei ole. Sellepärast peab tema olema see, kelle käes on ohjad, kes kõike juhatab ja otsustab. Tal on väga raske oma kaaslast usaldada.

Sellel, kes armastab Jäära tähtkujus sündinud naist, pole kurtmiseks põhjust. Jäärast naine tahab endale intelligentset meest, ta ei kannata keskpärasust. Ta ei ole nõus ka loobuma oma vabadusest ja iseseisvusest. Kui keegi peaks hakkama teda lämmatama, leiab ta ruttu kellegi teise. 

Jäära tähtkujus sündinud mees otsib iseloomuga naist. Et tunded ei kustuks, peab ta oma naist imetlema. Ta tahab imetleda naise tarkust ja intelligentsust. Naise välimust ja loomulikku elegantsi. Et tema südant võita, on vaja tekitada temas huvi enda vastu ning võluda teda ilma ennast kätte andmata (vähemalt mitte kohe). Sest Jäärale meeldivad need, kes on raskesti kättesaadavad. 

 

 


Jäär ja töö

Talle meeldib võtta juhtimine enda peale, ta on vastutustundlik inimene. Töötades kellegi juhatuse all tunneb ta ruttu igavust. Ta on tõeline juht, kellel jätkub jõudu ja teotahet, et viia iga ettevõtmine lõpuni. Ta armastab riskida, sest ta teab, et isegi, kui tema plaanid ei peaks läbi minema, ei tähenda see veel midagi, sest tema hiilgeaeg on veel ees ja varem või hiljem saavutab ta edu. 

Jäära tähtkujus sündinud naine on särav ja intelligentne ent ta võib olla ka terav nende vastu, kes jäävad tema teele ette. Ta on kardetav vastane ent samas väga lojaalne ja truu sõber. Raskused motiveerivad teda,  rutiinne ja üksluine töö tekitab igavust. 

Jäära tähtkujus sündinud mees tunneb oma piire, temast saaks väga hea juht. Ta tunneb alati muret oma töötajate heaolu pärast. Talle meeldib teisi motiveerida ja anda oma energiat teistele edasi. Ta vajab teisi, seega ei saakski ta teisiti käituda. Ta teab, et ühtsuses peitub jõud. Oma hingelt on ta ettevõtja. Ta on otsusekindel ja ambitsioonikas, rohkem, kui midagi muud, ihkab ta edu saavutada. Tal on piisavalt julgust ja energiat, et oma plaane ellu viia. 

 

 


Jäär ja raha

Mis puutub rahasse, siis on Jäär oma tuleviku küll kindlustanud, ent ta leiab, et raha tuleb ja raha läheb. Ta leiab alati igale olukorrale väljapääsu ja head võimalused, mis aitaksid tal oma majanduslikku seisu parandada, ei jää kunagi tulemata. 


Jäär ja tervis

Jääral on pigem tugev tervis ent oma stressi on tal raske kontrolli all hoida. Tähtis on, et ta õpiks puhkama ja ei kurnaks end täiesti ära.


Jäär ja pere

Jäär hoolitseb selle eest, et tema perel millestki puudust ei tuleks. Ta tahab aga olla perepea. Nii nagu ta on truu sõber, kes alati teistele appi läheb vajaduse korral.

Kommentaare ei ole