{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sulle kõige rohkem õnne sellel nädalal?

  foto : unsplash / Erik Gazi      Vaatame ka sellel nädal...

 

foto : unsplash / Erik Gazi

 

 

 Vaatame ka sellel nädalal üle, milline on planeetide seis, et selgitada välja, milline päev peaks tooma sinule kõige rohkem õnne vastavalt sinu tähemärgile. 

 

JÄÄR - pühapäev, 2. mai

Jäärale toob head õnne ja häid uudiseid kaasa nädalavahetus, millel on tema jaoks nii mõnigi üllatus varuks. Kuu Jäära märgis on sel päeval harmoonilises aspektis Veenusega Kaksikutes, kinkides Jäärale ilusa päeva.

 

SÕNN - teisipäev, 28. mai

 Veenus on Sõnni märki valitsev planeet , mis praegusel hetkel on Kaksikute märgis ja sellepärast peakski Sõnn tundma end praegusel hetkel hästi. Planeedid aga liidavad oma jõud eesoleval teisipäeval, et see päev tooks Sõnnile palju toredaid üllatusi ja häid uudiseid. Merkuur (suhtlemise planeet), Päike (energia), Marss (tegevus), Uraan (muutused) ja Jupiter (hea õnn) on sõlmimas kosmilist lepingut, tänu millele on Sõnni teisipäeval ees ootamas au ja hiilgus. Teha tähetund on kätte jõudmas. Väga toredad üllatused on teda  ees ootamas. 

 

 

 

KAKSIKUD - kolmapäev, 29. mai

  Kolmapäev tuleb tore päev kõikide Kaksikute jaoks. Sellel on ka oma põhjus, nimelt on Kaksikute planeet Merkuur (suhtlemine ja kommunikatsioon) sellel päeval esiplaanis. Sellel päeval loob Merkuur liidu Saturniga Kalades, et aidata Kaksikute oma plaane ellu viia. Jupiter Kaksikute enda märfgis lubas aga omalt poolt tuua kaasa suuremat rahaõnne.

 

VÄHK - reede, 31. mai

Vähi tähemärgi esindajad saavad osa reedel kõigest heast õnnest, mille planeedid Maa peale saadavad. Hea õnne planeet Jupiter aitab Vähil reedel oma plaane ja eesmärke ellu viia. Kuu on aga sel päeval Kalade märgis.

 

LÕVI - pühapäev, 2. juuni

Lõvile meeldib väga see, et ilmad on taas suvised. Ka planeedid toovad talle sellel nädalal head õnne. Kuu on pühapäeval Jäära märgis, Veenus ja Jupiter aga Kaksikutes. Tänu sellele peaks Lõvi olema pühapäeval heas tujus.

 

NEITSI - teisipäev, 28. mai

Neitsi on sellel aastal olnud väga töökas, teisipäevane päev aga soovitab tal natuke puhata ja enda peale mõtelda. Kuu on sellel päeval Kaljukitse märgis. Ent lisaks sellele toetavad Neitsit tervelt 9 taevakeha, tuues talle head õnne ja edu kaasa kõikides valdkondades (armastus, raha, sõprus, töö).

 

 

 

KAALUD - kolmapäev, 29. mai

Kaalude esindaja ei tunne ennast praegusel hetkel kõige paremini, võib-olla on masendus selles süüdi. Kolmapäev peaks aga viima ära kõik tema mured ja probleemid ning tooma talle selle asemel häid uudiseid. Merkuur Sõnni märgis ja Marss Jääras moodustavad hea aspekti sel päeval Kuuga Veevalaja märgis, tuues sellega Kaaludele head õnne. 

 

SKORPION - reede, 31.  mai

Skorpionit on ootamas ees väga hea päev reedel. Mitmed planeedid saadavad talle sel päeval head õnne kaasa, toetades teda kõikides ettevõtmistes.

 

AMBUR - pühapäev, 2. juuni

Amburid peaksid olema praegusel hetkel sõiduvees. Päike on Kaksikute märgis ja suvi ei ole enam kaugel. Pühapäev tuleb aga parem kui teised päevad, sest Kuu on siis Jäära märgis, Jupiter aga Kaksikutes. 

 

 

KALJUKITS - teisipäev, 28. mai

Teisipäevane päev peaks tooma Kaljukitsele väga häid uudiseid kaasa. Üks tema suurematest probleemidest võib leida lahenduse täiesti ootamatul moel. 

 

VEEVALAJA - kolmapäev, 29. mai

Veevalajale toob head õnne kaasa kolmapäevane päev, sest Kuu on siis tema enda märgis ja Jupiter ja Veenus aga Kaksikutes. Tänu sellele peaks kolmapäev tooma talle häid võimalusi ja veelgi paremaid uudiseid kaasa. 

 

KALAD - reede, 31. mai

Kui Kuu (mis sümboliseerib viljakust ja küllust) kohtub Neptuuniga sinu märgis, toob see sulle alati head õnne kaasa. Kõik võimalused on avatud sinu jaoks just reedesel päeval. Pane oma vaim headeks uudisteks valmis, mis on juba sinu poole teel. 

 



Kommentaare ei ole