{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile õnne sellel nädalal?

  foto : pexels / Brigitte Tohm     Milline päev toob sinu...

 

foto : pexels / Brigitte Tohm

 

 

Milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal rohkem õnne? 


JÄÄR  -  reede, 17. mai

Sellel nädalal toob Jääradele kõige rohkem õnne reedene päev. Aga vähemalt tuleb see päev meeldejääv. Kuu on sellel päeval Jäära sõbramärgis, planeetide seis on samuti väga hea, tänu sellele võib ta kindel olla, et just reede toob talle kaasa õnne ja rõõmu. Kõik läheb hästi.


SÕNN - kolmapäev, 15. mai

  Kolmapäevasel päeval on Sõnni ees ootamas väga hea päev. Kuu Neitsi märgis moodustab positiivse nurga teiste Maamärkidega. Tänu sellele toob teisipäeva Sõnnile rõõmu ja õnne. Lisaks siseneb kolmapäeval Merkuur Sõnni märki.


KAKSIKUD - reede, 17. mai

Kuu on Kaalude märgis (sõbramärk), tänu sellele on Kaksikuid ees ootamas väga hea päev, täis imelisi hetki. 

 

 

 

 


VÄHK - laupäev, 18. mai

Kuu siseneb Skorpioni märki sel päeval,  tuues Vähile kaasa palju häid võimalusi. Neljapäevane päev peaks Vähile tooma mitu head uudist. 


LÕVI - teisipäev, 14. mai

Käimas olev Sõnnide aeg ei ole kõige kergem Lõvi jaoks, teisipäeval  saab ta õnneks rahulikumalt hingata. Teisipäevane päev toob talle head õnne kaasa. 


NEITSI - kolmapäev, 15. mai

Veenus ise kaitseb Neitsit. Planeedid liidavad oma jõud, et tuua Neitsi ellu õnne ja rõõmu. Kolmapäeval peaksid kõik tema ettevõtmised õnnestuma. Kuu on sellel päeval Neitsi märgis. 


KAALUD - reede, 17. mai

Planeedid pole juba ammu Kaaludele õnne toonud, tundub lausa nagu oleksid nad ta täiesti unustanud. Reedene päev toob talle aga häid uudiseid kaasa, Kuu on sel päeval Kaalude märgis. Merkuur aga jõudnud Sõnni märki, kust ta saadab Kaaludele head energiat. 

 

 

 


SKORPION - pühapäev, 19. mai

Planeedid ise rullivad punase vaiba tema ees lahti sellel nädalal. Päike, Merkuur, Marss, Neptuun ja isegi Kuu liidavad oma jõu, et kinkida Skorpionile erakordne ja meeldejääv päev. Hea õnne planeet Jupiter võtab ta oma kaitsva tiiva alla ja toetab Skorpionit kõikides ettevõtmistes.


AMBUR - teisipäev, 14. mai

Terve maikuu teine pool tõotab tulla Amburi jaoks väga hea. Teisipäev toob talle juba head õnne kaasa. Kuu on sel päeval Lõvi märgis, kinkides Amburile ilusa päeva.


KALJUKITS - kolmapäev, 15. mai

Planeedid kaitsevad Kaljukitse praegusel hetkel, tänu sellele peaks kolmapäevane päev tulema tema jaoks väga hea. Ta peaks saama sellel päeval häid uudiseid, mis puudutavad tema era- ja tööalast elu ning rahaasju. Kuu on sel päeval Neitsi märgis, Merkuur siseneb aga Sõnni märki. 


VEEVALAJA - reede, 17. mai

  Reedesel päeval on Veevalaja jaoks palju häid üllatusi varuks. Uued tuuled hakkavad tema elus puhuma, tänu millele paistab tulevik palju paremas valguses. 

 

KALAD - pühapäev, 19. mai

Tänu Neptuunile, mis liidab oma jõu teiste planeetidega, toob Kaladele pühapäevane päev kõige rohkem õnne ja rõõmu. See päev peaks neile kaasa tooma mitmeid häid võimalusi, mille abil oma plaane ellu viia. 



Kommentaare ei ole