{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline erinevus on aprilli- ja maikuus sündinud Sõnnidel?

  foto : unsplash / Soroush Karimi   On inimesi, kes võivad...

 

foto : unsplash / Soroush Karimi

 

On inimesi, kes võivad kohe ära öelda, mis tähtkujus teine on sündinud. Ent ometi isegi samas tähtkujus sündinud inimesed võivad olla erinevad. Sellepärast juba, et astroloogia ei ole mingi teadusharu, seega ei saa seda võtta sõna-sõnalt. Ent samuti sellepärast, et isegi astroloogias on kõik natuke keerulisem, kui pealtnäha paistab. 

 

Astroloogilised dekaadid

Tegelikult on Sõnne lausa kolme erinevat tüüpi. Kui sa oled sündinud Sõnni tähtkujus, pead sa natuke selle peale mõtlema. Praegu on käimas Sõnnide aeg, see aga tähendab, et Päike on Sõnni konstellatsioonis. Päike veedab igas tähemärgis kuu aega, mis teeb siis välja 30 päeva. Üks astroloogiline dekaad kestab aga 10 päeva, seega tulebki kokku 3 dekaadi. 

Igal dekaadil on oma tähendus. Astroloogide sõnul erinevates dekaadides sündinud inimestel sama iseloom. Üldiselt arvatakse aga, et esimeses ja viimases dekaadis sündinud inimestel on midagi ühist ka eelnevate ja järgnevate tähemärkidega. Kõige ehedamad tähemärgi esindajad on aga just need, kes on sündinud teises dekaadis.

 

 


Tegutseja Sõnn või jutukas Sõnn? 

Kui sa oled aprillis sündinud Sõnn ehk siis esimeses dekaadis (21 - 30. aprill) oled sa natuke Jäära mõjutusega. See võibki olla põhjuseks, miks sul on teinekord raske oma horoskoobi kirjeldust lugeda, sest sa ei ole nii rahulik ja kannatlik nagu teised Sõnnid. Esimeses dekaadis sündinud Sõnnid on iseseisvad ja sõltumatud ning tegutsejad. Nad tahavad, et asjad liiguksid, mitte ei seisaks paigal, neile meeldib ka kiirus ja nad ei karda praktiliselt mitte midagi. 

 

 

Teises dekaadis (1 - 10. mai) sündinud Sõnnid on kõige "puhtamad" tähtkuju esindajad. Nad on sihikindlad ja järjepidevad inimesed, kes oskavad elu nautiga. Nad on töökad ja usaldusväärsed ning armastavad palju magada. Need Sõnnid on tõelised Maamärgid, varustatud praktilise mõtlemisega ja seisavad kahe jalaga kindlalt maa peal. Nad planeerivad kõike korralikult ega armasta ootamatuid vahejuhtumeid. 

Kolmanda dekaadi Sõnnid (11- 20. mai) on natuke Kaksikute mõjutusega. Nendele meeldib palju mõtiskleda ja maailma asju arutada. Nad on intelligentsed ja võivad palju lobiseda. Armastavad oma arvamust avaldada. Muudavad tihti arvamust. Kolmanda dekaadi Sõnnid on palju jutukamad, kui teised Sõnnid. Neil on hea huumorimeel. 

 


Kommentaare ei ole