{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Merkuur siseneb 15. mail Sõnni märki

foto : pixabay / The Nemu      Merkuuri retrograad on selle...

foto : pixabay / The Nemu

 

 

 Merkuuri retrograad on selleks korraks läbi saanud. See laseb meil jälle rahulikumalt hingata ja koguda jõudu. Alates 15. maist kuni 3. juunini on suhtlemise- ja mõtlemise planeet Sõnni märgis. Mida see meie jaoks aga tähendab? Seda, et Merkuuri energia seguneb Sõnni energiaga, see aga peaks panema meid mõtlema palju praktilisemalt ja tegema arukamaid valikuid. See on aga üks viis, kuidas oma plaane ja eesmärke kõige paremini ellu viia. Kuidas see aga mõjutab meie tähemärke? 

 

Merkuur Sõnnis muudab pragmaatilisemaks

Igal tähemärgil on oma kindel roll sodiaagiringis. Jäär on projektijuht, tema on algataja. Sõnn paneb aga Jäära külvatud tarkuseterad idanema, Kaksikud oskavad suhelda ja teevad seega reklaami ja nii edasi kuni viimase tähemärgini. Kui Merkuur siseneb Sõnni märki, paneb ta meid mõtlema, kas me saame midagi oma elus paremini teha, et kiiremini oma eesmärke ellu viia ja kindlustada oma positsiooni. Merkuur sunnib meid tempot maha võtma, tegema väikest kokkuvõtet ja analüüsima olukorda globaalselt. Merkuur Sõnnis tähendab, et iga otsust tuleb korralikult läbi kaaluda ja alles siis tegutseda. Kokkuvõttes tähendab see seda, et tuleb tegutseda mõistlikumalt ja arukamalt. 

 

 

Pole vaja imestada, kui sa näed järgnevate nädalate jooksul asju hoopis teises valguses. Mitmed asjad peaksid muutuma selgemaks. Samuti peaksid mitmed head võimalused tekkima, tänu millele sa saad oma plaane kiiremini ellu viia. Et olla kõige produktiivsem, tuleb võtta aega selle jaoks, et mõtelda oma eesmärkide peale ning selle peale, milliseid vahendeid sa vajad oma plaanid elluviimiseks. Merkuur Sõnnis soovitab olla järgmistel nädalatel mõistlik ja arukas. Ilmselt pöörad sa ka rohkem rõhku selle aja jooksul sellele, kuidas sa saaksid oma tulevikku kindlustada. 

 

Merkuur Sõnnis 

Sõnn on Maamärk, tema jaoks on majanduslik kindlustatus väga oluline. Tema mõtleb oma tuleviku peale. See on tema jaoks tähtis. Samuti materiaalne heaolu ja see, et paberimajandus oleks korras. Mida rohkem sa otsid hinge- ja meelerahu, seda paremaid otsuseid suudad sa vastu võtta. Selle jaoks pead sa olema aga eemal kärast ja mürast ning olema vahepeal lihtsalt omaette, rahus ja vaikuses. Sa pead õppima kuulama oma sisemist häält. Lahenda oma kõik oma administratiivsed probleemid ära nii, et sa ei pea selle peale mõtlema. Ning seejärel lase kõigel olla ja naudi oma elu.

 

 

Sest ehkki Sõnn tundub kohati nurgeline ja kangekaelne, on ta tegelikult väga sensuaalne ja meeldiv inimene, kes oskab elu nautida. Merkuur Sõnni märgis aitab leevendada pingeid ning toob rohkem mõistmist ning hoolivust suhetesse ja jutuajamistesse. Katsu olla võimalikult lihtne ja selge, sest Sõnnile ei meeldi keerutamine. Sellest hoolimata on eesolev periood kõige parem flirtimiseks ja romantiliste avalduste tegemiseks. Seda enam, et Veenus (armastuse planeet, mis on samal ajal ka Sõnni enda planeet) liigub käsikäes Merkuuriga kuni 23. maini. Mitmedki ilusad kohtumised peaksid sellel ajal aset leidma. 

 

 Ettevaatusabinõud

Kui suhtlemise- ja mõtlemise planeet Sõnni märgis on pigem hea enne, siis tark oleks siiski jääda ettevaatlikuks. Nimelt moodustab Merkuur 15 - 22. maini pingelise aspekti Pluutoga. See võib meid muuta kangekaelsemateks ja kriitilisemateks. Tähtis on mitte seada latti liiga kõrgele ja seda nii iseenda, kui teiste suhtes. Selle asemel olla heatahtlikum ja parem nii iseenda, kui teiste vastu. Vähimagi kahtluse või kõhkluse korral on parem pöörduda teiste poole ja rääkida, et saada vajalikku toetust ning abi edasiliikumiseks. 

Õnneks kohe peale seda moodustab Merkuur ilusa ja tugeva liidu Saturniga. See aga tähendab, et paremad ajad ei ole enam kaugel.


Kommentaare ei ole