{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Mao aastal sündinud Veevalaja

    Mao aastal sündinud Veevalajal on raske leida hingerahu, sest Veevalaja on selle jaoks liiga kaootilise loomusega ja lei...


 

 

Mao aastal sündinud Veevalajal on raske leida hingerahu, sest Veevalaja on selle jaoks liiga kaootilise loomusega ja leiab alati võimalusi, et muuta oma elu keeruliseks. Ta otsib kogu aeg midagi ja januneb uute muljete ning kogemuste järele. Mao aastal sündinud Veevalaja on üsna vastuoluline tegelane. Keerulise ja samal ajal huvitava iseloomuga. Tal on raske rahu leida oma elus. Tal on omapärane mõtlemisviis. Ta on hästi andekas. Tema jaoks on tähtis mitte olla selline nagu kõik teised. Tal on piisavalt energiat, et saada üle kõikidest takistustest. Ta ei vii küll alati kõiki oma eesmärke ellu, sest tal on selle jaoks liiga palju erinevaid mõtteid ja plaane peas, millega ta lihtsalt ei jõua tegeleda. 

Mao aastal sündinud Veevalaja on keerulise iseloomuga inimene. Ta usaldab pimesi oma intuitsiooni ja tunneb huvi kõige vastu. Mao aastal sündinud Veevalaja on realist ja praktilise mõtlemisega. Suuremate otsuste vastuvõtmisel lähtub ta oma kogemustest ja usaldab oma teadmisi. Kogu oma elu otsib ta hingerahu. Ent tal on raske valida, sest ta ei tea, kes ta täpselt on ja mida ta tahab. Kas ta on tuline eestvõitleja või konservatiiv. Ta leiab tavaliselt originaalseid võimalusi oma probleemide lahendamiseks. Ta on uuendusliku mõtteviisiga. 

 

 

Mao aastal sündinud Veevalaja on särava isiksusega ja oma hingelt kunstnik. Ta on iga ettevõtte hing. Ta tõmbab lausa inimesi ligi oma suure optimismiga. Tal on nii palju energiat, et iga päev suudab ta leiutada midagi põnevat. Ta on väga hea organisaatori. Ta ei väldi avalikkuse ees sõna võtmist - vastupidi - ta teeb kõik, et tõmmata enese peale tähelepanu. Ta leiab kerge vaevaga teistega ühise keele ja on valmis aitama alati neid, kes tema abi vajavad. Mao aastal sündinud Veevalaja räägib harva oma asjadest teistele ent talle meeldib, kui teised talle oma saladusi usaldavad. 

Mao aastal sündinud Veevalajal õnnestuvad kõik ettevõtmised. Ta leiab alati võimaluse, kuidas välja tulla ka kõige keerulisemast olukorrast. Ta on võimeline läbirääkimisi pidama ükskõik millise inimesega. Ta on valmis kauplema kõikidega. Mao aastal sündinud Veevalaja on väga andekas ja loominguline inimene, suure kujutlusvõimega ja hästi hea organiseerimise oskusega. Ta oskab kohe inimesi kokku tuua, ta on alati heatahtlik ja meeldiv. Tal ei ole ainult  mingit kindlat plaani. Mõnikord muutub ta liiga tujukaks, on püsimatu ja võib muutuda liiga kriitiliseks nii iseenda, kui teiste vastu. 

 

 


Armastus

Mao aastal sündinud Veevalaja on üks kõige seksikamatest tähemärkidest. Ta on nii meeldiv ja võluv, väga hea välimusega, et austajatest tal puudust ei tule. Temaga on meeldiv suhelda, ta on leidlik ja armastab palju komplimente teha. Talle meeldib flirtida, ta armastab kurameerida. Ta ei kiirusta enda sidumisega, ta hoidub pigem tõsistest suhetest. Ta on romantiline, armastab seigelda ja ei ole eeskujulik pereinimene. 

Mao aastal sündinud Veevalajale meeldib oma tundeid välja näidata. Partnerina on ta armastav ja hooliv. Mõnikord võib muutuda aga ebaviisakaks ja ärrituda ruttu. Ta on üsna nõudlik ja ootab täielikku kuuletumist ning lojaalsust. Ta tahab uusi muljeid ja kogemusi, selle tõttu on tal tavaliselt mitu rauda tules. Ent ta ei jäta kunagi oma peret ja tuleb ikka tagasi, sest ta peab oma partnerit ja lapsi kalliks.

 


Töö

Mao aastal sündinud Veevalaja leiab ikka võimaluse, kuidas tõestada teistele, milleks ta võimeline on ja kuidas rakendada oma teadmisi ellu. Ta tegutseb kiirelt ja otsustavalt. Läbikukkumised ei morjenda teda, selles suhtes on ta üsna positiivne. Ta on väga hea suhtlemisoskusega ja saab kõigiga jutule. Tal on väga hea mälu. Ta ei karda avalikkuse ees olla. Mao aastal sündinud Veevalajast saaks hea ajakirjanik, kirjanik või saatejuht.

Mao aastal sündinud Veevalaja jaoks ei ole olemas probleemi, millega ta hakkama ei saaks. Ainsal tingimusel, et see teda huvitab. Ta ei saa toetuda üksnes iseendale, selles suhtes on ta liiga pealiskaudne ja püsimatu ning vajab teiste abi. Kolleegid annavad talle alati kõik andeks. Talle sobiks ka loominguline töö. Raske töö jätab ta hea meelega kellegi teise hooleks. Usaldusväärsete partneritega saaks temast edukas ärimees.



Kommentaare ei ole