{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Mao aastal sündinud Kaalud

     Madu on tark, Kaalud diplomaatilised. Mao aastal sündinud Kaalud on pigem rahulikud ja tasakaalukad inimesed. Alati vii...


 

 

 Madu on tark, Kaalud diplomaatilised. Mao aastal sündinud Kaalud on pigem rahulikud ja tasakaalukad inimesed. Alati viisakad, sõbralikud, austavad teiste arvamust ega otsi üldist tähelepanu. Mao aastal sündinud Kaaludega on kerge ja lihtne suhelda. Nad vaatavad optimistliku pilguga tuleviku suunas. Tegemist on väga meeldivate inimestega, kes paistavad silma oma hea kasvatuse ja enesekindluse poolest. Mao aastal sündinud Kaalud on paeluvad ja kütkestavad. Selle märgi all sündinud inimene räägib tavaliselt vaiksema häälega ja jääb alati rahulikuks. Ta ei ole lihtsameelne ega naiivne. Mao aastal sündinud Kaalude esindaja on omamoodi mõtlemisega inimene. Intelligentne, ettevaatlik.

Tegemist on nii meeldiva inimesega, keda kõik eranditult armastavad. Mao aastal sündinud Kaalude esindaja leiab ruttu ühise keele kõikide inimestega, tal on suur tutvusringkond. Temaga on meeldiv suhelda, ta on sõbralik ja lihtne inimene. Ta ei ole ükskõikne, vaid katsub alati võimaluse korral aidata teisi. Ta tunneb siirast rõõmu, kui teistel läheb hästi. Ta on positiivse ellusuhtumisega ja hea inimene, kes otsib oma ellu harmooniat. Mao aastal sündinud Kaalude esindaja solvub harva. Tema peale võib alati kindel olla, ta tegutseb otsusekindlalt ja kiirelt rasketes olukordades. Ta on mõistlik ja arukas inimene. Ta teab alati, kuidas on kõige parem käituda igas olukorras. 

 

 

Ta on analüütilise mõtlemisega. Ta ei kiirusta järelduste tegemisega, vaid katsub kõik korralikult läbi kaaluda. Ta ei lase välja näidata seda, mis tema hinges toimub. Mao aastal sündinud Kaalude esindaja tuleb alati puhtalt välja igast olukorrast. Ta ei torma, vaid mõtleb rahulikult olukorra üle. Elu on tema vastu armuline, ta viib alati oma eesmärgid ellu. Suuremaid probleeme ei tohiks tal ette tulla. Talle ei meeldi oma probleemidest teistele rääkida. Teised peavad teda toredaks inimeseks ilma, et nad teda rohkem tunneksid.

Mao aastal sündinud Kaalude esindaja on tagasihoidlik inimene, väga töökas, kes ei armasta oma saavutustega uhkustada. Ta on andekas, intelligentne, mõtleb strateegiliselt ja leiab lahendusi igale probleemile. Talle ei meeldi rääkida oma elu üksikasjadest. Ta on sümpaatne, alati hea ja tähelepanelik teiste vastu. Ta ei andesta solvamist, võib olla pika vihaga, aga seda ainult erandkordadel. Ta saab kõigiga hästi läbi ja selle tõttu tal tegelikult ei olegi ühtegi vaenlast. Sõpru on tal aga palju, sest kõik tahavad temaga koos olla. 

 

 

 

Armastus

Ta jätab endast kustumatu ja väga hea mulje. Temaga on tore rääkida, flirtida ja kurameerida. Alguses võib ta paista natuke salapärane. Alles aja jooksul hakkab ta rohkem endast rääkima. Partnerina on ta romantiline, ta oskab vastassooga rääkida. Mõnikord võib anda liiga palju lubadusi, aga keegi ei saa tema peale sellepärast veel pahaseks. 

Ta pühendub täielikult oma perele. Ta armastab väga oma lapsi, hoolitseb nende eest nii hästi, kui võimalik ja tunneb nende üle uhkust. Ta ei ole oma lähedaste vastu halb -vastupidi - ta teeb kõik, et neid aidata ja toetada. Ta vajab rahulikku õhkkonda ja otsib oma ellu harmooniat. 

 

 

 

Töö

Ta on ambitsioonikas ja tahab jõuda kaugele. Ta tegutseb küll aeglaselt ja diskreetselt, ent tal on suured ambitsioonid. Ta saab kõigiga hästi läbi. Ta on alati positiivne ja kohaneb hästi muutustega. Temast saaks hea organisaator. Ta sobiks igale ametipostile. Temast saaks hea juht või siis alluv. 

Mao aastal sündinud Kaalude esindaja ei karda takistusi. Ta võib tööd teha ka rasketes tingimustes. Ta katsub alati leida ise lahendusi oma probleemidele ega palu teiste abi. Ta usaldab ennast ja oma võimeid ning teab, kuidas oma plaane ellu viia. Temast saaks hea  finantsala spetsialist. Talle meeldib rahulik ja üksluine töö. 

 


Kommentaare ei ole