{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Koera aastal sündinud Sõnn

     Koera aastal sündinud Sõnn on usaldusväärne inimene, kes äratab austust, on pigem reserveeritud olemisega ja väga vääri...


 

 

 Koera aastal sündinud Sõnn on usaldusväärne inimene, kes äratab austust, on pigem reserveeritud olemisega ja väga väärikas. Ta jätab endast alati hea mulje, ta on aus ja suuremeelne inimene. Ta paistab silma oma kohusetundlikkuse ja tõsise ellusuhtumise poolest. Koera aastal sündinud Sõnn on inimene, kellel on süda õige koha peal ja kes vaatab elu pigem optimistliku pilguga. Ta mõtleb positiivselt, näeb rohkem head, kui halba ja katsub ka teisi veenda enda mõtteviisi järgima. Ta on ääretult kannatlik, väga hea veenmisoskusega ja lisaks põhimõttekindel inimene. Tal on teiste seas autoriteeti.

Koera aastal sündinud Sõnn on rahulik ja õiglane inimene, kes peab traditsioonidest lugu, otsib oma ellu stabiilsust. Ta on sihikindel ja järjepidev, intelligentne ning mõtleb alati oma tegude tagajärgedele. Ta usub kaljukindlalt, et ainult temal on õigus. Ta on üsna suur materialist, kes armastab asju kuhjata. Oma unistustest ja soovidest räägib ta harva. Ta on suure südamega inimene, kaastundlik ja teiste vastu tähelepanelik. 

 

 

Koera aastal sündinud Sõnn on usaldusväärne. Tal on raske uskuda inimeste kurjusesse. Tema vaatab maailma läbi suurte ja heatahtlike silmade. Tema jaoks on palju lihtsam uskuda headesse asjadesse, kui hakata kedagi kahtlustama ja umbusaldama. Mõnikord tuleb ka temal inimestes pettuda. Koera aastal sündinud Sõnn on valmis ohverdama oma isiklikud huvid ent ta ei hakka kunagi langema madalale. Teiste õiguste eest seisab ta aga tuliselt väljas. Ta on pühendunud ja usaldusväärne inimene, kes leiab teistega ruttu ühise keele. 

Tal on head väljavaated elus. Talle meeldib palju puhkamas käia, ta armastab reisida. Kodu ja pere on tema elus väga tähtsam kohal. Ta on konservatiiv, kes ei armasta muutuseid. Talle ei meeldi kuulujutte rääkida. Tal on palju huvialasid, millega ta armastab tegeleda.

 

 


Armastus

Koera aastal sündinud Sõnn on tähelepanelik ja hooliv oma kaaslase vastu ning ääretult kannatlik. Ta on valmis unustama täielikult iseennast pühendudes täiesti oma partnerile. Tänu sellele, et ta on nii rahulik ja kannatlik, on tema suhe ka tugev. Juhusuhted ei huvita teda, ta tahab tõsist suhet. Ta ei hakka inimesega edasi suhtlema, kui ta ei näe temas potentsiaalset partnerit. Armununa  on ta küll kirglik ja hooliv, ent vajab palju julgustust, sest ta on natuke madala enesehinnanguga.

Koera aastal sündinud Sõnn on eeskujulik pereinimene. Abielu on tema jaoks püha ja puutumatu. Kui ta on oma valiku langetanud, jääb ta oma kaaslasele truuks kogu eluks. Ta leiab alati väljapääsu igast olukorrast just tänu sellele, et ta on nii kannatlik inimene. Lähedased on tema elus tähtsam kohal, kodus veedab ta palju aega.Ta teeb kõik, et aidata oma kaaslast ja lapsi. Ta on hooliv ja tähelepanelik. Reetmist ei andesta ta kunagi. Ta on liiga palju sõltuv oma perest. 

 

 


Töö

Sõnn on praktilise mõtlemisega inimene, keda materiaalsed väärtused ei jäta ükskõikseks. Koer on aga töökas. Koera aastal sündinud Sõnn teeb tavaliselt head karjääri. Temasuguste inimeste järele on lausa nõudlus tööturul. Ta teeb oma tööd hästi ja hingega, ta ei ole harjunud niisama istuma. Ta teeb kõik ära, mis temalt palutakse ning paistab silma oma kohusetundlikkuse poolest. Tavaliselt usaldatakse just temale kõige keerulisemate probleemide lahendamine. 

Koera aastal sündinud Sõnn ei otsi konflikte ja on pigem rahumeelne inimene. Ta sobib hästi igasse kollektiivi. Ta on harjunud enne mõtlema ja alles siis tegutsema. Ta ei igatse pääseda juhtivale kohale ja lepib ka madalama kohaga.

Kommentaare ei ole