{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kitse aastal sündinud Kaljukits

    Kaljukits on tegus ja aktiivne, Kits aga kergemeelne ja pealiskaudne, selle tõttu ongi kahe märgi liit natuke keeruline ...

 


 

Kaljukits on tegus ja aktiivne, Kits aga kergemeelne ja pealiskaudne, selle tõttu ongi kahe märgi liit natuke keeruline ent samas väga põnev. Mõlemad märgid täiendavad teineteist, muutes teist sihikindlamaks ja tahtejõulisemaks. Kaljukits on realist, kahe jalaga maa kindlalt maa peal, Kits aga otsib kogu aeg meelelahutust. Kitse aastal sündinud Kaljukits on meeldiv ja rõõmsameelne inimene. Samal ajal jääb ta alati ettevaatlikuks ja arukaks. 

Kitse aastal sündinud Kaljukits on ambitsioonikas ja aktiivne inimene, kes ilma tööta elada ei oska. Ta viib oma eesmärke ellu, ei karda raskusi ja ei lase läbikukkumistel end heidutada. Tagasihoidlik Kits saab sihikindla ja kangekaelselt Kaljukitselt jõudu juurde ning muutub nii julgemaks. Kitse aastal sündinud Kaljukits teeb kõik, et tippu jõuda. Materiaalsed väärtused ei jäta teda ükskõikseks, talle meeldivad ilusad asjad. Ent ta on põhimõttekindel ja sihikindel inimene. Tugeva tahtejõuga inimene, kadestamisväärse järjepidevusega, kui asi puudutab tema plaanide elluviimist. Muidugi kuni selle hetkeni, kui Kits otsustab natuke lõbutseda ja puhata. 

 

 

Kitse aastal sündinud Kaljukits armastab mõtiskleda. Ta paistab silma oma ettevaatlikkuse ja praktilise meele poolest. Talle meeldib aga reisida ja suhelda. Ta oskab siduda töö ja lõbu omavahel ega unusta kunagi tööasju. Talle meeldib teisi juhtida, ta on valmis organiseerima ükskõik milliseid üritusi. Tänu Kitse mõjule on taktitundeline Kaljukits palju tolerantsem teiste vastu. Temaga on palju lihtsam ja kergem suhelda, ta on meeldiv kaaslane, tundlik ja väga hea. Ta näeb tulevikku optimistlikus valguses ehkki tunneb ka mõnikord masendust ja võib seejuures unustada kõik oma kohustused. Sellisel puhul ei jää muuda üle, kui oodata, et tugev ja tahtejõuline Kaljukits võtab juhtimise üle. 

Kitse aastal sündinud Kaljukits on loodud juhtima. Ta on võimeline juhtima suurt meeskonda, ta ei karda vastutust. Ta kohtleb teisi austusega, teda ei saa pidada despoodiks ega türanniks. Talle meeldib suhelda, talle meeldib luua uusi tutvusi. Talle võib rahuliku südamega rääkida kõikidest asjadest, ka suurematest saladustest. Temaga on hea koos olla. Ta aitab alati. Kitse aastal sündinud Kaljukits ei saada ühtegi abivajajat tagasi, ta on võimeline mõistma ja jagama teiste kannatusi. Ta ei andesta aga reetmist ja petmist. Ta on julge ja põhimõtteline inimene, ta teab alati, mida ta tahab ja tal on alati oma plaan, kuidas asju kõige paremini teha. Ta ei karda alustada uute ettevõtmistega, ta ei karda muutusi. Ta usaldab alati oma intuitsiooni.

 


Armastus

Kitse aastal sündinud Kaljukitse hindavad kõik. Ta ei pea selleks isegi pingutama. Ta on enesekindel inimene, kes tunneb oma väärtust ja teab, millise mulje ta jätab. Ta on arukas ja mõistlik inimene. Ta ei kaota kunagi aru, isegi mitte suure armastuse pärast. Ehkki ka tema võib tunda suuri tundeid, kannatab ta mõnikord ilma, et laseks välja näidata, mida ta tunneb. 

Temaga on lihtne suhelda, talle ei maksa ainult survet avaldada. Ta on praktilise mõtlemisega ja mõistlik inimene, tal on vaja aega, et endale kaaslast valida. Ta usaldab väheseid inimesi. Kui ta on otsustanud abielluda, tähendab see seda, et ta on oma valikus kindel. Ta otsib tõsise ellusuhtumisega partnerit, keda ta võib täielikult usaldada. Inimest, kellel on samad pereväärtused nagu temal. Partnerina on ta truu ja pühendunud. Temaga ei tule kunagi mingeid probleeme ette, sest ta teeb kõik, et ta pere oleks õnnelik. 

 


Töö

Kitse aastal sündinud Kaljukits on ambitsioonikas. Ta tahab karjääri teha. Ta on töökas ja valmis vaeva nägema, et kindlustada endale säravat tulevikku. Ta oskab inimesi juhtida, on hea enesekontrolliga, ei satu kunagi paanikasse ega kaota julgust. Mõtleb loogiliselt, on hea suhtleja ja oskab hästi hinnata kõike. Ta on andekas inimene, kellest saaks hea juht. Ta on võimeline leidma kiiresti lahendusi igale probleemile. 

Kitse aastal sündinud Kaljukits tunneb oma väärtust. Ta ei lepiks madalama kohaga, kus talle ei maksta väärilist palka. Ta viib kõik oma eesmärgid ja plaanid täide ning teda saadab alati edu. Ta võiks töötada ükskõik millise ameti peal. Ent paljud Kitse aastal sündinud Kaljukitsed loovad ka oma ettevõtte. Talle sobiks ka loominguline töö. Ta on suure kujutlusvõimega, talle meeldib unistada. Temast saaks andekas muusik, kuulus näitleja või kirjanik.

Kommentaare ei ole