{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Hobuse aastal sündinud Jäär

     Hobuse aastal sündinud Jäär on kiire elurütmiga inimene. Ta on entusiastlik inimene, kes tunneb huvi kõige vastu, mis t...


 

 

 Hobuse aastal sündinud Jäär on kiire elurütmiga inimene. Ta on entusiastlik inimene, kes tunneb huvi kõige vastu, mis tema ümber toimub. Jäär on jonnakas, tahtejõuline ja kirglik, Hobune aga taltsutamatu. Hobuse aastal sündinud Jäär on emotsionaalne inimene, kes võib teinekord käituda üsna ootamatult. Ta on entusiastlik ja energiline, ta ei karda muutusi - vastupidi - ta otsib alati võimalusi, kuidas oma elu muuta. Ta ei tea, mis on väsimus ja hirm ning tunneb siirast rõõmu kõige üle, mis tema ümber toimub. 

Hobuse aastal sündinud Jäär ei oska endale piire panna. Ta on ääretult iseseisev ja sõltumatu, peab kalliks oma vabadust, ta ei kannata, kui talle survet avaldatakse, ta ei pea kinni seatud reeglitest. Ta teeb kõike nii nagu tema seda ette näeb ega huvitu teiste arvamusest. Ta on ääretult tugev ja otsusekindel inimene, kes on sündinud juhtima. Ta on valmis kaitsma oma seisukohta, ta tahab, et teised teda imetleksid. Teiste tunded lähevad talle vähe korda. Ta on aus ja otsekohene, ta ütleb alati välja, mida ta mõtleb. Hobuse aastal sündinud Jäär on tuntud oma jonnaka ja kangekaelse loomuse poolest. Ta on tundlik, ärritub ruttu ja võib käituda täiesti ootamatult. Hästi tujukas inimene. 

 

 

Mõnikord on temaga raske suhelda. Ta võib muutuda liiga põikpäiseks ja rikkuda sellega kogu valitseva õhkkonna. Ent ta on usaldusväärne inimene. Ta peab alati oma lubadustest kinni, tuleb alati esimesena appi ilma, et hakkaks liiga palju uurima ja küsimusi esitama. Oma raskustega tuleb ta alati ise toime, ta ei hädalda ega palu teiste abi. Ta on vastutustundlik inimene, teiste vastu tähelepanelik. Nii Hobune, kui Jäär on mõlemad sõltumatud ja tahtejõulised märgid. Üheskoos muutuvad nad ainult veelgi tugevamaks. Hobuse aastal sündinud Jäär tuleb ka kõige raskematest olukordadest auga välja, säilitades oma eneseväärikuse. Ta on suuremeelne inimene, kes kaitseb alati rõhutuid. 

Ta on ääretult vastupidav inimene. Loodus on andnud talle palju jõudu, mille abil kõikidest raskustest üle saada. Ta on ääretult energiline inimene, kes suudab üllatada ka iseennast. Hobuse aastal sündinud Jäär on ainulaadne inimene, väsimatu ning sihikindel inimene. Püsivusega on tal ainult raskusi, sest ta muudab tihti oma plaane ja vajab palju vaheldust oma ellu. Hobuse aastal sündinud Jäär elab valgusekiirusel. Tal on kogu aeg mingi töö käsil. Ta teeb kõik, et viia oma unistusi ellu. Ta saab kõikidest takistustest üle, ta ei tea, mis on hirm ja väsimus.

 

 


Armastus

Hobuse aastal sündinud Jäär on armununa tegus ja aktiivne : ta otsib kogu aeg võimalusi, kuidas tõmmata enese peale tähelepanu. Ta ei ole kannatlik ja eelistab tegutseda, selle asemel, et hakata serenaadi laulma. Ta on üsna kannatamatu ja taltsutamatu, väsimatu hing. Ta ei kiirusta oma valiku langetamisega, vaid peab oma kallimat hoolikalt silmas enne, kui midagi otsustab. Hobuse aastal sündinud Jäär on temperamentne kuju, kes vajab uusi emotsioone ja kogemusi. Vastasel korral tunneb ta ruttu igavust ja hakkab oma partnerit tüütama või otsib võimalust, kuidas talle kätte maksta, et suhet lõpetada.

Hobuse aastal sündinud Jäär on tugev ja usaldusväärne inimene, kes kaitseb iga hinna eest oma peret. Ta unustab seejuures kõik muu, tema ainus soov on see, et tema lähedased oleksid õnnelikud. Vajadusel väljendab ta oma rahulolematust. Ta ootab, et talle kuuletutakse pimesi. Ta seisab oma huvide eest väljas. Tema on perepea. Ta tahab ajada oma asju oma äranägemise järgi. Ta teeb ka palju tööd selleks, et tema perel ei tuleks millestki puudust. 

 

 


Töö

Hobuse aastal sündinud Jäär on valmis kõigeks, et karjääri teha ja edu saavutada, ta on valmis liigutama mägesid selle jaoks. Ta ei karda riskida, ta on väga leidlik, kes teab, kuidas inimestega ümber käia. Hobuse aastal sündinud Jäär tahab jõuda heale positsioonile ja tõestada oma väärtust. Talle meeldib raha kulutada, ta ei oska säästa ega kokku hoida. Palk on seega väga tähtis. Hobuse aastal sündinud Jäär on üsna impulsiivne inimene, kes võib ärrituda üsna ruttu. 

Igav ja üksluine töö ei sobi talle. Ta tahab vaheldust. Ta tahab vallutada uusi tippe. Ta tahab liikumist. Hobuse aastal sündinud Jäärale ei meeldi ka üksi töötada, ta tahab endale alluvaid, keda ta saab käsutada. Ta tahab juhtuvale kohale pääseda. Ta on ambitsioonikas. Töö ise ei olegi nii tähtis, ta võiks töötada igas valdkonnas.


Kommentaare ei ole