{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Ahvi aastal sündinud Skorpion

     Ahvi aastal sündinud Skorpion tõmbab alati tähelepanu enda peale. Ta on hästi energiline, meeldiv ja karismaatiline ini...


 

 

 Ahvi aastal sündinud Skorpion tõmbab alati tähelepanu enda peale. Ta on hästi energiline, meeldiv ja karismaatiline inimene. Võimatu on talle vastu panna. Ahv on kaval ja osav, Skorpion aga uhke ja kiire, selle tõttu on Ahvi aastal sündinud Skorpion tugev ja äkiline. Tavaliselt läheb tal elus hästi ja ta on edukas, sest hoolimata raskustest, millega tal tegemist võib tulla, suudab ta oma plaanid ellu viia. Kõigele lisaks ei pea ta isegi seejuures pingutama. Ta on otsusekindel ja järjepidev. Ahvi aastal sündinud Skorpion on mitmekülgne ja erakordne inimene. Tema jaoks võimatuid asju olemas ei ole. 

Ta on tugeva intuitsiooniga ja eksib harva oma hinnangutes. Tänu Ahvi leidlikkusele saavutab ta edu igas valdkondades. Ta on ambitsioonikas inimene, kes ihkab võimule pääseda ja tegutseb otsustavalt. Ahvi aastal sündinud Skorpion on kardetav konkurent. Ta on ka nutikas, kättemaksuhimuline ja ääretult enesekeskne. Lähedased peavad teda sümpaatseks ja usaldusväärseks inimeseks. Sõpradel on tema elus tähtis koht. Vaenlastega ta aga pikka pidu pidama ei hakka. Tal on hea nina, tänu millele ta tunneb kaugelt ära, kui talle valetatakse või teda kavatsetakse petta. Ta on võimeline koostama kõige kavalamaid kättemaksuplaane, kasutades selleks kogu oma leidlikkust. 

 

 

Ahvi aastal sündinud Skorpion on üsna ettearvamatu käitumisega. Ta on impulsiivne ja üleolev inimene, kes eelistab tegutseda, selle asemel, et aru pidada ja mõtiskleda. Ahvi aastal sündinud Skorpion on üsna emotsionaalne inimene. Ta muudab tihti taktikat ja käitumist, kohanedes hästi iga uue olukorraga. Ta on harjunud kiirelt otsuseid vastu võtma ent võib oma impulsiivsusega tekitada probleeme. Võib minna teinekord ka liiale ja salvata ent ta teab, kuidas teha oma tegu heaks. 

Ahvi aastal sündinud Skorpion on meeldiv inimene, kellega on tore suhelda. Ta on väga hea huumorimeelega ning igati asjalik. Ta on sündinud juhtima, talle meeldib olla aukohal. Ta on alati valmis teistele appi tulema ja toetama teisi rasketel hetkedel. Ent ta valib hoolega, keda oma lähemate tuttavate hulka laseb, ühtegi pealiskaudset inimest ta oma ringkonda ei lase. Ta on  umbusklik, egoist ja tegutseb alati oma isikliku kasu huvides. Ta ei raiska niisama oma väärtuslikku aega ja usaldab vaid väheseid väljavalituid. Ahvi aastal sündinud Skorpion on suhtlemisele ja uutele tutvustele avatud ent jääb ettevaatlikuks ja reserveerituks. Ta on väga keerulise iseloomuga inimene, kelle tegusid teised alati ei mõista. 

 

 


Armastus

Ahvi aastal sündinud Skorpion on atraktiivne inimene, kellel on vastassoo seas menu. Ta ei varja oma ihasid. Ta on sensuaalne ja jonnakas kaaslane, kes tunneb armastuse kunsti. Mõnikord võib käituda egoistlikult ja unustada pöörata tähelepanu oma kaaslasele. Ta mõtleb alati enne kõike oma isikliku kasu peale. Ent ta oskab üllatada.

Ahvi aastal sündinud Skorpioni jaoks on perel omaette väärtus, mille omanik on tema ise. Ta kaitseb iga hinna eest oma lähedaste rahu, hoolitsedes nende eest armastusega. Ent vastutasuks nõuab ta täielikku kuulekust. Ta tahab ise olla see, kes kõike otsustab ja kelle käsklusi teised peavad kuulama. Ahvi aastal sündinud Skorpion on autoritaarne inimene. Ent ta on leidlik ja rõõmsameelne, kes oskab teiste meelt lahutada.

 

 


Töö

Ahvi aastal sündinud Skorpionit ei peata miski, kui ta on endale midagi pähe võtnud. Ta tegutseb enda huvides ja suhtleb ainult nendega, kes võivad talle ühel või teisel moel kasulikuks osutuda. Ta on valmis täitma ka kõige raskemaid ülesandeid. Ta on kodusetundlik ja usaldusväärne. Ta sobib hästi juhtivale kohale. Ta on nõudlik, oskab oma tööd organiseerida ning sobib ülemuseks. Mõnikord võib liigselt riskida. Ent ta leiab alati võimaluse, kuidas probleeme lahendada ning teeb tavaliselt hiilgavat karjääri.

Ta on särava isiksusega inimene, kes meeldib paljudele. Ta on hästi võluv ja atraktiivne inimene, kes tõmbab pilke enese peale. Ta tunnetab alateadvuslikult seda, mis tujus teised hetkel on. Ta võib mängida ükskõik millist rolli. Ahvi aastal sündinud Skorpionist saaks hea näitleja. Ta on sündinud võitma, ta sihib kaugele. Ta ei karda raskusi, saab kõikidest takistustest üle ja usub, et kõik, mis ei tapa, teeb tugevaks.

Kommentaare ei ole