{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Ahvi aastal sündinud Kalad

     Ahvi aastal sündinud Kalad on väga toredad inimesed, kellega on väga meeldiv suhelda. Nad jätavad endast väga hea mulje....


 

 

 Ahvi aastal sündinud Kalad on väga toredad inimesed, kellega on väga meeldiv suhelda. Nad jätavad endast väga hea mulje. Nad oskavad kaasa rääkida igasugustel teemadel, nad on teiste vastu heatahtlikud. Naeratus on neil alati huulil. Ent hoolimata sellest, et nad on alati pealtnäha rahulikud, on nad õrna ja tundliku hingega. Ahvi aastal sündinud Kalade esindaja on üsna salapärane inimene, erakordse mõtlemisviisiga. Tegemist on särava isiksusega, kes on väga loominguline. Tal on oma arvamus, mis ei kattu alati teiste arvamusega. Temaga on väga tore ja meeldiv suhelda. Ta on viisakas ja näitab oma käitumisega ka teistele eeskuju. Ta on inimene, kes ei ole harjunud lärmakalt ja väljakutsuvalt käituma. 

Tundlikud Kalad muutuvad tänu Ahvile julgemateks ja enesekindlamateks. Selle tõttu ei kaldugi Ahvi aastal sündinud Kalad nii palju unistama ja niisama istuma. Teinekord võib selles märgis sündinud inimene käituda üsna ettearvamatult. Ta võib leida kõige kummalisemaid võimalusi oma probleemide lahendamiseks. Ta kuulab oma sisemist häält ja usaldab instinkti, tänu sellele suudab ta ennetada erinevaid sündmusi oma elus. Tänu sellele saadab teda ka edu kõikides ettevõtmistes.

 

 

Ahvi aastal sündinud Kalade esindaja usaldust ja sõprust ei olegi nii kerge võita, sest ta usaldab üksnes väheseid. Ta eelistab läbi käia üksnes nendega, keda hästi tunneb. Talle ei meeldi see, mis on võõras ja tundmatu. Ent ta jääb viisakaks ja sõbralikuks kõigi vastu. Ta ei ihka au ja kuulsust saavutada vaid teeb oma tööd rahulikult. Ahvi aastal sündinud Kalade esindaja ei räägi oma plaanidest kellelegi ja tundub selle tõttu salapärasena. Tal on alati midagi tähtsat käsil. 

Ahvi aastal sündinud Kalade esindaja suudab keerata iga olukorra enda kasuks ja tuleb alati igast olukorrast võitjana välja. Ta tuleb oma eluga väga hästi toime ja leiab igast olukorrast väljapääsu. Kaval Ahv ei jäta ühtegi võimalust kasutamata, et parandada oma positsiooni. Kalad aga tunnevad intuitiivselt ära, millises suunas tuleks liikuda. Tänu sellele saabki Ahvi aastal sündinud Kalade esindaja kõikidest raskustest ja takistustest üle. Ta ei kaota kunagi oma optimistlikku meelt, ta ei hakka teistele oma elu kurtma vaid viib rahulikult kõik oma plaanid ellu. Ta ei lase ennast millestki häirida, ta on rahulik ja tasakaalukas - oma eluga täiesti rahul. Teised ei peagi teadma, mis tema hinges ja südames toimub. 

 

 


Armastus

Ahvi aastal sündinud Kalade esindaja on väga meeldiv inimene, kes tunneb enda väärtust, võib olla nõudlik ja valiv. Tal on raske teisi usaldada. Tema jaoks on palju lihtsam olla lihtsalt keegi, selle asemel, et hakata oma tõelisi tundeid ja mõtteid jagama. Ta on sensuaalne ja kirglik inimene, kes ei näita teistele ainult oma tõelist loomust välja. Tal on vaja palju aega selleks, et hakata kedagi usaldama ja harjuda kellegagi. 

Ahvi aastal sündinud Kalade esindaja vajab usalduslikku suhet. Ta ei ole just kõige eeskujulikum pereinimene. Kui ta koduseinte vahelt ei saa, mida ta otsib, võib ta minna mujale vaatala. Ehkki aastate möödudes rahuneb ta maha ja temast saab hooliv ning armastav partner, kes on valmis unustama oma isiklikud huvid ja kasu lähedaste jaoks. Mis puutub lastesse, siis on ta tark ja arukas lapsevanem. Ta mõistab hästi laste vajadusi ja soove ning teeb kõik, et aidata neil oma probleeme lahendada.

 

 


Töö

Ahvi aastal sündinud Kalade esindaja on kohusetundlik töötaja. Hoolimata oma pessimismist ja aeglusest viib ta kõik oma eesmärgid ellu. Ta on leidlik ja teab, kuidas edu saavutada. Ahvi aastal sündinud Kalade esindajale sobiks loominguline töö. Ta on suure kujutlusvõimega ja tugeva intuitsiooniga. Igav ja üksluine töö ei sobi talle. Ta tahab teha midagi uut. Ta on andekas inimene, kes mõtleb teisiti, kui teised. 

Ahvi aastal sündinud Kalade esindaja aimab seda, mis tujus teised võivad olla. Ta on valmis läbirääkimisi pidama ükskõik millise inimesega. Ta teab täpselt, mis tema ümber toimub ja on valmis kiirelt otsustama vajaduse korral. Ta seisab oma huvide eest väljas. Ta on valmis ka ise ettevõtte looma. Mõnikord kaldub liiga palju kulutama. Tal oleks vaja head nõustajat kõrvale.

Kommentaare ei ole