{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 5 tähemärgi all sündinud naised, kelle jalas on peres püksid

      foto: unsplash / Kelly Sikkema ...

 

 

 

foto: unsplash / Kelly Sikkema




 
 
SKORPION

Skorpion on väga armukade, tal on suur ego ja ta ei talu, kui tema eneseväärikust puudutakse. Elades koos kellegagi, on Skorpion veendunud, et tema kaaslane kuulub ainult talle nii ihult, kui hingelt. Ta tahab kõike teada mehe käikude ja tutvuste kohta. Ta ise on kindel, et teeb seda ainult mehe enda heaks ja oma pererahu huvides aga tegelikult on asjad hoopis nii, et sellise käitumisega ajab ta tihti mehe just minema enda juurest.
 
 


LÕVI

Lõvil ei jää midagi kahe silma vahele. Ta on väga range ja nõudlik nii enda, kui teiste vastu. Ta tahab olla tähelepanu keskmes. Ta tahab, et asjad läheksid nii nagu tema seda tahab ja ta ei ole valmis mööndusi tegema. Ta ei karda oma arvamust välja öelda ja võib reageerida väga agressiivselt, kui talle keegi julgeb midagi vastu öelda. Tema kodus on kõik alati korras, sest ta on selle eest hoolt kandnud, et kõik pereliikmed käituksid täpselt tema soovide kohaselt.

 
 
 


KALJUKITS

Kaljukits on väga perelembene inimene. Ta on hästi organiseeritud ja tahab, et asjad läheksid just nii nagu tema seda ette on näinud. Ta teab muuseas täpselt, mida ta tahab, parem on, kui tema lähedased peavad tema reeglitest kinni, kui nad ei taha Kaljukitse pahameelt äratada.
 
 


SÕNN

Sõnn on maamärk, ta on hästi realist, kahe jalaga maa peal, armukade ja domineeriv. Kangekaelne ja jonnakas - ta tahab oma kontrolli all hoida kõiki ja kõike. Ta reageerib tihti üsna tuliselt ega katsugi varjata oma meelepaha.  Ta ütleb seda, mida ta mõtleb ja teda ei häiri, kui ta teistele sellega haiget teeb. Peaasi, et kord oleks majas.
 
 
 


VÄHK

Vähk oskab oma tundeid vaos hoida ja selle tõttu ta võibki muutuda ohtlikuks. Ta oskab panna teisi oma tahtmist tegema. Tema kaaslane peab olema alati teenistusvalmis ning täitma viimseidki soove. Kodurahu huvides.

 

Kommentaare ei ole