{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 27. mai toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

     27. mai toob head õnne nende tähemärkide esindajatele. NEITSI - uute silmapiiride poole Merkuur toob Neitsil...


 

 

 27. mai toob head õnne nende tähemärkide esindajatele.


NEITSI - uute silmapiiride poole

Merkuur toob Neitsile kaasa häid võimalusi eesoleval esmaspäeval, tekitades neis soovi õppida ja uusi teadmisi omandada. Päike annab Neitsile energiat ja jõudu, et edasi minna, näha suuremalt ja olla ambitsioonikam. Hea õnne planeet Jupiter aga Kaksikute märgis toob Neitsile suuremat rahaõnne kaasa. Ka töö juures peaksid head uudised teda ees ootamas. Tänu kolme planeedi energiale võib Neitsi esmaspäeval suuri asju ära teha. Väga hea päev on teda ees ootamas. Mitmed head võimalused on tekkimas 27 - 30. mai vahel, mis peaksid muutma ta elu palju kergemaks. Armuõnn saadab teda aga 28. mail. 


KAALUD - aeg on unistused ellu viia

Hea oleks, kui Kaalude esindaja avardaks järgmisel nädalal oma silmaringi ja kasutaks selleks kõiki võimalusi : reisid, näitused, muuseumid, konverentsid. Kolm positiivset planeeti saadavad järgmisel nädalal Kaaludele head õnne kaasa, tuues ta ellu nii õnne kui rõõmu. Tõenäoliselt täitub esmaspäeval vähemalt üks tema unistustest, mis peaks ta meele eriti rõõmsaks tegema. Ka 28. mai toob talle head õnne kaasa. Tänu sellele näeb ta asju oma elus hoopis teises ja palju paremas valguses. Õnn armastuses saadab teda aga 28. mail.

 


AMBUR - paremad ja lähedasemad suhted

Ambur tahab küll olla vaba ja iseseisev ent Päike ja Veenus toovad ühel või teisel moel tema ellu armastust, tuletades talle meelde, kui hea on see, kui su elus on keegi. Kahekesi on kõik kergem, seda tõestab Amburile järgmine nädal. Jupiter Kaksikute märgis hoolitseb selle eest, et Amburi suhted teistega oleksid veelgi paremad ja lähedasemad. Järgmisel nädalal on Amburite jaoks õhus armastust. 


KALJUKITS - planeedid toovad õnne

Saturn soovitab Kaljukitsel järgmisel nädalal natukenegi unustada praktiline mõtlemine ja analüüsida vähem. Selle asemel kasutagu ta oma kujutlusvõimet ära ja unistagu suurelt, sest planeedid saadavad talle järgmisel nädalal head õnne. 27 ja 28. mai peaksid Kaljukitsele tegema ühe toreda ja ootamatu üllatuse. 27. mai peaks tooma Kaljukitse ellu ka armastust. 29. mai aga raha. 


Kommentaare ei ole