{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ema räägib, kuidas üks poiss klassis kiusab tema tütart, kool aga ei sekku asjasse (Video)

 Meeleheitele viidud ja abitust tundev ema kurdab TikToki platvormil, kuidas tema tütart koolis kiusatakse.   

 Meeleheitele viidud ja abitust tundev ema kurdab TikToki platvormil, kuidas tema tütart koolis kiusatakse. 


 



Marie on pulmafotograaf ent enne kõike on ta ühe 9-aastase tüdruku ema. Marie jagas videod TikToki platvormil, milles ta räägib lähemalt koolikiusamisest. Tema video sai väga positiivset vastuakaja. Noor ema tahtsi hoiatada ka teisi lapsevanemaid koolikiusamise eest. Ta räägib, et üks klassi poiss kiusab tema tütart ja seda juba aastaid. Poiss on isegi läinud nii kaugele, et on löönud Marie tütart. Marie suureks imestuseks ei võta kool aga mitte midagi ette. 

 

Marie ei mõista, miks seda poissi ei ole tõstetud üle teise klassi. Marie on pöördunud kõikide poole, et see olukord lõppeks, ent midagi ei ole teha. Selgub ka, et kiusajast poisi perekond on samasugune nagu nende poeg. Mariel ei tule võidelda mitte ainult kiusajatest laste, vaid ka samasuguste vanemate vastu. Marie on otsustanud pöörduda politsei poole. 

 


@breanamariephotography My daughter is dealing with a severe case of bullying and the school is choosing to protect the student so if you have any advice on how to deal with bullying incidents, I would greatly appreciate it. #bullyingawareness ♬ original sound - BreanaMarie

Ma olen kurb, et koolisüsteem mitte midagi ette ei võta

Marie otsustas võtta tütre lihtsalt koolist ära vähemalt seniks, kuni neile pole pakutud mingit konkreetset lahendust ja tema tütar ei saa minna kooli tundes ennast turvaliselt. Väriseva hääle ja raske südamega räägib Marie oma murest : "Ma olen tõesti kurb, et me oleme jõudnud sellise olukorrani. Ma olen kurb, et koolisüsteem midagi tema kaitseks ette ei võta. Ma olen kurb, et ma olen kõik teinud, mis on minu võimuses, aga ometi oleme me ikka samas punktis." 

 

 

Tundes abitust palub Marie teiste vanemate nõu. Otse loomulikult avaldati talle suurt toetust. Tema videod on kommenteeritud üle 12 000 korra. Soovitusi on antud erinevaid : "Rääkige mõne advokaadiga. Kirjutage kõik faktid üles. Kas te direktori poole olete pöördunud? Võtke ajakirjandusega ühendust."

Paar päeva hiljem postitas Marie aga uue video, milles ta teatas heast uudisest.

"Asjad läksid just nii nagu me seda tahtsime.", ütles ta. Ühel järjekordsel kohtumisel kooliga rääkis tütar teiste ees oma kannatustest. See aga aitas lõpuks ometi silmi avada nii koolil, kui kiusajal ning märgata olukorra tõsidust.

@breanamariephotography Replying to @Elizabeth Havan ♬ original sound - BreanaMarie

Kommentaare ei ole