{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

    Päike on viimast päeva Sõnni märgis, selle tõttu võid sa tunda suuremat stressi tänase päeva jooksul. Ilmselt taha...

 


 

Päike on viimast päeva Sõnni märgis, selle tõttu võid sa tunda suuremat stressi tänase päeva jooksul. Ilmselt tahad sa, et asjad hakkaksid su elus plaanipäraselt sujuma ja liiguksid kiiremini ning, et kõik takistused ükskord kaoksid.


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis ei pääse sa täna armastuse käest. Võta asju võimalikult rahulikult ja ära satu kohe liiga suurde vaimustusse. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis lõpeta see elukaaslase kallal närimine, sa rikud sellega ainult enda ja teise inimese närve. Keskendu rohkem sellele, mis temas head on. 


Töö

Tänu planeetidele peaks praegu kõik hästi minema. Vii oma plaanid ja ettevõtmised ellu ja räägi oma headest ideedest ka töökaaslastele, sõpradele, lähedastele. Sa võid saada väga tarku nõuandeid ja üks asi viib teiseni.

 

 


Tervis

Kuula iseennast täna. Neptuun soovitab sul enne tegutsemist mõtelda. Hoia oma tervist. Hoia oma lähedasi. Tee teiste päev ilusaks. Ole teiste jaoks olemas ja kingi oma headust. 


Raha

Võttes arvesse praegust planeetide seisu, pole sul kurtmiseks sugugi põhjust. Sul on väga head väljavaated, seega lõpeta see muretsemine. Isegi, kui praegu su rahaasjad pole kõige paremas korras, siis sa võid kindel olla, et head ja rõõmustavad uudised ei ole enam kaugel.


Väike nõuanne: mine edasi ja ära jää seisma

Kommentaare ei ole