{ads}

HIDE

Viimased

latest

Soovitused, kuidas oma eksi tagasi saada

    foto : unsplash / Luke Porter   "Kui su eks sind päriselt armastab, tuleb ta varem või hiljem tagasi."  Ilmselt...

 

 

foto : unsplash / Luke Porter


 

"Kui su eks sind päriselt armastab, tuleb ta varem või hiljem tagasi." 

Ilmselt oled sa seda oma lähedaste suust tihti kuulnud. Aga tegelikult see ei ole nii. Sest alati ainult tunnetest üksi ei piisa. 


Kuidas võita oma eksi tagasi? 

Ãœkskõik, kui palju sa talle ka oma tunnetest ei räägi, see teda sinu juurde tagasi ei too. Otse vastupidi. 

Selleks, et teda tagasi saada, pead sa tungima tema mõtetesse. 

 

Võta aega iseendale selleks, et tekitada eksis segadust ja kahtluseid

Näita, et sa oled muutunud ja oma eluga edasi läinud. Unusta teie suhe ära. Katsu olla oma emotsioonidest ja tunnetest tugevam. Õpi kuulama oma soove ja vajadusi, võta jälle käsile need asjad, mis sind õnnelikuks tegid ja sind köitsid, võta aega endale, et tunda ennast hästi.  Katsu samuti endale selgeks teha, mida sa oma eksist õieti ootad. Kui su eks näeb, et sa lähed oma eluga edasi ja saad hakkama ka ilma temata, muudab see ta valvsaks. Teda hakkab huvitama see, kas sa oled endale leidnud kellegi teise? Miks need muutused? See on hea algus, et ajada ta pea sassi.

 

 


Mängi katkist raadiot, et tekitada igatsust

Kui sa tahad oma eksiga ära leppida, siis mängi katkist raadiot. Alguses võib see anda väga häid tulemusi. Miks? Sest see tähendab seda, et vähemalt kolme nädala jooksul sa ei suhtle oma eksiga. Ei saa temaga kokku ega räägi temaga.

Sa võid sattuda paanikasse, et eks võib su selle aja jooksul täiesti ära unustada aga tegelikult tekitades temas igatsuse enda järgi, näitad sa selgelt välja, et sa ei oota teda ja annad sellega tema uhkusele löögi. Sest tema ilmselt ootab, et sa jooksed talle järele. 

Kui ta näeb, et sa oled oma elus keeranud uue lehekülje ja oled õnnelik ilma temata, et sa oled muutunud ja oled nüüd parem versioon iseendast, tekitab see temas huvi sinu vastu. 


Ükskõiksus, et tõmmata tema tähelepanu

Tekita temas ebakindlus, näita talle, et sa ei oota temalt mitte midagi. Ära pööra enam talle nii palju tähelepanu, ära saada talle nii palju sõnumeid, ära muutu temaga suheldes nii emotsionaalseks. See ei tähenda nagu peaksid sa temaga lõpetama täielikult suhtlemise. Nii toimides annad sa talle edasi selge sõnumi, et sa oled oma eluga otsustanud edasi minna. Ja et ta ei olnudki sinu jaoks nii tähtis, ükskõik siis, kui kaua teie suhe ka ei kestnud. 

 

 


Ühised mälestused, mis puhuvad armuleegi taas põlema

Sa ei tohi muutuda liiga emotsionaalseks selleks, et tema südant tagasi võita. Aga sa võid kasutada ühte vahendit, mis aitab leida taas omavahelise ühenduse ja parema kontakti. Teil on palju mälestusi ühistest reisidest, toredatest hetkedest, naljakatest seikadest, mida ainult teie üksi mõistate. Nende hetkede meenutamine aitab sul anda pigem positiivse pildi eksi silmis. Peale teie lahkuminekut on ta mõtelnud teie suhte peale tagasi, nähes rohkem negatiivset, kui positiivset ja muutudes sinu vastu mõnikord isegi ebaõiglaseks, tehes sulle etteheiteid ning süüdistades sind võib-olla asjades, mida sa pole teinud. Meenutades talle häid hetki aitad sa luua tal oma peas korda ja tuletada talle meelde, et teie suhtes oli ka palju häid hetki, mil te olite õnnelikud. Nii tekitad sa temas uue tunde - nostalgia. Näidates, et sa oled muutunud ja ei ole enam selline nagu siis, kui te lahku läksite, avad sa uued võimalused ja tekitad uue lootuse. 


Kriitika

Sa võid rääkida talle oma armastusest iga päev ilma, et ta sulle sõnagi vastaks. Või kiita ja ülistada teda taevani, ilma, et see teda sulle vastama paneks. Tehes talle aga etteheiteid, rääkides talle kõikidest vigadest, mida ta võis teha, võib ta sulle vastata. Miks? Sest sa puudutad tema ego. 

Pannes teda vastutama erinevate olukordade eest, näitad sa talle, et sa ei lase endale liiga teha ja oled valmis ennast kaitsma, selle asemel, et joosta talle järele. Etteheidete ja süüdistustega ei maksa ainult liiale minna. Mainides teie ühiseid probleeme võid sa näidata, et oled olukorrast üle, oled õppinud sellest ja loodad, et ka tema teeb sama. 

 

 


Katsu temaga sõbraks saada

Katsu tasapisi leida tee taas tema ellu ilma, et sa mainiksid sõnagagi armastust ja teie suhet. Paku talle võimalust jääda omavahel sõpradeks (mitte kohe, kui te olete lahku läinud vaid siis, kui sellest on juba mõnda aega mööda läinud). Selgita talle, et sa ei taha, et ta oleks sinu peale pahane, et sa tahad lihtsalt temaga ka edaspidi hästi läbi saada ja et miks te peaksite tegema, nagu oleksite te võhivõõrad peale kõike seda, mis teie vahel oli, kui te võite jääda lihtsalt sõpradeks. Nii saad sa uue võimaluse alustada nullist.


Mine oma eluga edasi või vähemalt tee nagu see oleks nii

Inimene saab aru sellest, mis oli talle tõeliselt kallis, alles siis, kui ta on selle kaotanud. Ka sinu eks on selline. Näidates talle oma tõelisi tundeid, on sul raske panna teda reageerima. Selleks, et muuta tema meelt, pead sa olema tõsine väljakutse temale. Näita talle, et ta on sind kaotanud. 

Sa pead jätma mulje nagu oleksid sa oma eluga edasi läinud. See peab mõjuma nagu elektrilöök. Ära oota, et su eks kohe reageeriks selle peale. Tal võib võtta tükk aega enne, kui ta sinuga taas ühendust võtab. 


Armukadedus

Kui sa oled otsustanud oma eksi armukadedaks teha, siis pead sa arvestama kahe ohuga. Esimene on see, et su eks teeb täpselt nii nagu sina ja kasutab sama vahendit, tehes kõik, et sind armukadedaks muuta. Teine on see, et ta tuleb sinu juurde tagasi küll aga ainult selleks, et takistades sul kellegi teisega õnnelikuks saada ja sellisel puhul pole tema ajendid kõige paremad.


 

Kommentaare ei ole