{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Täna oled sa eriti tugeva intuitsiooniga, kuna Kuu Amburi märgis moodustab harmoonilise aspekti Merkuuriga Jääras. ...


 

 

 Täna oled sa eriti tugeva intuitsiooniga, kuna Kuu Amburi märgis moodustab harmoonilise aspekti Merkuuriga Jääras. Planeedid saadavad sulle head energiat ja jõudu, et viia kõik oma eesmärgid ellu. Sa võid kindel olla, et kõik läheb hästi.


Armastus

Mõned arusaamatused võivad tekkida täna, katsu ise hoida oma keelt rohkem hammaste taga ja mõtelda enne, kui sa midagi ütled. Võib-olla ei ole su kaaslane praegu sinuga samal lainel, võib-olla on tal probleeme, millest ta sulle ei räägi. Kui sa oled vallaline, siis pead sa varuma kannatlikkust.

 

 

 

Töö

Tööasjad võtavad kogu su vaba aja hetkel. Katsu paremini hoida oma suhteid töökaaslastega ja ära ütle ega tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda.

 

Tervis

Sa peaksid praegusel hetkel olema väga heas vormis, kõik võimalikud terviseprobleemid peaksid taanduma ja sa saad iga päevaga energiat ja jõudu juurde.

 

Raha

Organiseeri oma rahaasju paremini ja pane paika eelarve. Piira oma kulutusi, kui sa ei taha endale probleeme kaela saada.

 

 

 

Pere

Sa otsid rahulikku ja head suhet lähedastega, ainult, et alati ei pruugi kõik minna nii nagu sina seda sooviksid. Mõned ootamatud probleemid võivad tekkida.

 

Suhted

Täna võid sa kohtuda ühe väga toreda inimesega, kellest saab sinu hea ja lähedane sõber.

 

Väike nõuanne: ära sekku asjadesse, mis sinusse ei puutu



Kommentaare ei ole