{ads}

HIDE

Viimased

latest

Naine palub nõu : "Mida teha, kui mees ei taha enam lapsi saada? "

foto : pexes / Rafae Barros      "Tere. Meil on mehega...

foto : pexes / Rafae Barros

 

 

 "Tere. Meil on mehega kolm toredat last. Suhte alguses sai unistatud kui palju kumbki lapsi soovib, siis oli minu soov 4 ja temal 3. Meil jäi kokkuleppe, et kolmest lapsest täiesti piisab. Mina aga unistan veel ühest lapsest, samas saan nagu reaalsest mehest ka aru. Tal on jube suur koormus peal töö juures. Ma rääkisin ühe sõbrannaga, kes ütles, et tema jätaks oma mehe maha, kui midagi sellist peaks juhtuma, et mees ei taha enam lapsi. Tema jaoks oleks see märk, et mees ei armasta enam. Temal õnneks seda probleemi ei ole, sest ta mees teeb kõik, mida naine tahab. Ma ei saa sellel teemal isegi rääkida mehega, nii keeruline on.  Ma ei tea, mida teha? Ma ei taha mehele survet ka avaldada ja ka lahku minna kohe sellepärast ei taha, sest meil on juba kolm last. Mida teie teeksite sellises olukorras? Bioloogiline kell ju tiksub jõudsalt, ma olen 38 aastane, ma ei saa kaua enam oodata. Mees ei saa minust aru. Teda ei kõiguta minu väited ka selle kohta. Mida teha, jääda rasedaks mehe tahte vastaselt ja panna ta fakti ette, et võib-olla ta muudab meelt? 

Õnnetu naine"

Kommentaare ei ole